Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Activiteiten in Thailand

Tours en activiteiten in Thailand

Als je plannen aan het maken bent voor een onvergetelijke tijd in Thailand, dan mogen een aantal activiteiten en tours tijdens je reis zeker niet missen. Zo kun je bijvoorbeeld op de rug van een olifant door de jungle trekken, gaan kayakken bij de schitterende eilanden, een Thaise kookles volgen, of een fietstocht door Bangkok maken! Waar je ook gaat in Thailand, voor jong en oud zijn er altijd genoeg leuke dingen om te doen!

Activiteiten en tours boeken

Je kunt je activiteiten en tours al van te voren boeken. Het voordeel hiervan is dat je tijd en geld kunt besparen tijdens je reis en voorkomt dat je die ene leuke activiteit moet missen omdat deze al volgeboekt blijkt te zijn. Dus als je je activiteiten van te voren boekt, kun jij zorgenloos op reis en ben je verzekerd van waarde voor je geld.

Activiteiten in Thailand

Populaire activiteiten in Thailand

3 uur

Ga van de gebaande paden af en ontdek de bruisende stad Bangkok per fiets! Je fietst langs lokale markten, traditionele huizen, tempels en grachten. Ook passeer je enkele bekende bezienswaardigheden zoals de Wat Arun tempel.

Vanaf  34,55
circa 10 uur

Bezoek het natuurschoon van het nationale park Khao Yai tijdens deze dagtocht vanuit Bangkok. Proef exotische fruitsoorten, rijd mee door de velden op een traditionele ossenkar, spot tijgers, zwarte beren en luipaarden en besluit je dag met een ritje door de jungle op een olifant.

Vanaf  90,51