Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Alle reizen naar Thailand

Op zoek naar een Thailand reis? Vergelijk hier alle groepsrondreizen, individuele rondreizen, familiereizen, strandvakanties, bouwstenen en vliegtickets naar Thailand. Zo kun je makkelijk alle prijzen en aanbiedingen in één overzicht vinden en een goedkope reis boeken!


Zoek jouw Thailand reis
Opnieuw selecteren

Rondreis aanbiedingen Thailand

Voordelige reizen naar Thailand

15-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Deze schitterende 15-daagse reis brengt je langs de vele hoogtepunten van Thailand, waaronder de wereldsteden Bangkok en Chiang Mai. Ook kun je een paar dagen heerlijk genieten aan het strand van Pattaya of Cha-Am.

Vanaf  1069
15-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Ontdek de hagelwitte zandstranden die langzaam overgaan in de azuurblauwe zee in het zuiden van Thailand! Na aankomst in Bangkok zak je af naar Koh Pangnan en Koh Samui, waar je de mooiste stranden ter wereld vindt. Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van alle bijzondere hoogtepunten van deze reis!

Vanaf  1199
22-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

De rondreis 'Thailand Compleet' brengt je naar alle hoogtepunten van Thailand en aan het einde geniet je van een paar dagen strand in Cha-Am. Je maakt kennis met Bangkok, de 'Bridge over the River Kwai', Ayutthaya het noordoosten van Thailand met o.a. Loei en Khon Kaen en Chiang Mai.

Vanaf  1198
9-daagse strandvakantie incl. vliegticket

Een heerlijke strandvakantie in de koninklijke badplaats Hua Hin op basis van logies en ontbijt, in het luxe vijfsterren Cape Nidhra Resort.

Vanaf  1105
10-daagse strandvakantie incl. vliegticket

Aan het prachtige White Sand Beach ligt dit mooie resort. Na een dagje aan het strand of in het groene binnenland is het heerlijk ontspannen aan het freeform zwembad of in de spa.

Vanaf  996
10-daagse strandvakantie incl. vliegticket

Je verblijft in een heerlijk vakantiehotel, perfect gelegen in de gezellige badplaats Cha-am. Bovendien zijn alle transfers voor je geregeld. Kortom, een relaxte zonvakantie in het Land van de Glimlach.

Vanaf  916