Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Stip Reizen

  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Stip Reizen is al een aantal jaar achter elkaar de snelst groeiende reisorganisatie van Nederland. Stip Reizen heeft een gevarieerd aanbod van rondreizen naar Thailand, altijd bijzonder aantrekkelijk geprijsd.

Allerlaagste Prijsgarantie

Stip hanteert een allerlaagste prijsgarantie, wat betekent dat als je een reis elders goedkoper aantreft, Stip Reizen je het verschil plus €15 per boeking retour geeft!


Stip Reizen werkt uitsluitend met gerenommeerde organisaties, om de beste reis-prijs verhouding te kunnen waarborgen. Houd de website goed in de gaten, want je vind hier wekelijks nieuwe, verrassende én bijzonder aantrekkelijk geprijsde rondreis aanbiedingen naar Thailand!

Rondreis aanbiedingen Stip Reizen

Bekijk alle rondreizen van Stip Reizen >

15-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Deze schitterende 15-daagse reis brengt je langs de vele hoogtepunten van Thailand, waaronder de wereldsteden Bangkok en Chiang Mai. Ook kun je een paar dagen heerlijk genieten aan het strand van Pattaya of Cha-Am.

Vanaf  1069
22-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

De rondreis ‘Thailand Compleet’ brengt je naar alle hoogtepunten van Thailand en aan het einde geniet je van een paar dagen strand in Cha-Am. Je maakt kennis met Bangkok, de ‘Bridge over the River Kwai’, Ayutthaya het noordoosten van Thailand met o.a. Loei en Khon Kaen en Chiang Mai.

Vanaf  1198
15-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Ontdek Thailand nu super voordelig! Deze indrukwekkende “All In” rondreis voert u langs de belangrijkste hoogtepunten van het prachtige Thailand inclusief vele extra’s als de excursie ‘fietsen in Bangkok’, drankjes in de bus en vrijwel dagelijks ontbijt, lunch en diner. Nu ook boekbaar voor de wintermaanden!

Vanaf  1359

Bekijk alle rondreizen van Stip Reizen >

1 beoordeling van ‘Stip Reizen’

  1. schreef:

    Stip Reizen is qua prijs/kwaliteits-verhouding naar mijn mening een erg goede keuze! De ‘Thailand Compleet’ rondreis is ons erg goed bevallen, we hebben zo veel dingen gezien en meegemaakt in Thailand en het was keurig geregeld allemaal. Voor ons is Stip Reizen een aanrader!

Wat vind jij van ‘Stip Reizen’?