Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


De Jong Intra Vakanties

  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Met De Jong Intra Vakanties, één van de grootste reisorganisaties uit Nederland, haal je meer uit je vakantie! De Jong Intra Vakanties organiseert al bijna 40 jaar rondreizen voor jong en oud naar verre bestemmingen, waaronder Thailand.


De verre rondreizen bestaan uit zowel groepsrondreizen als individuele reizen en zijn uitstekend qua prijs - en kwaliteitsverhouding. Maak met De Jong Intra Vakanties kennis met de mooiste plekken van Thailand en de bijzondere Thaise cultuur!

Reis aanbiedingen De Jong Intra Vakanties

Bekijk alle reizen van De Jong Intra Vakanties >

12-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Een zeer bijzondere rondreis voor liefhebbers van natuurschoon en die meer uit hun vakantie willen halen dan alleen maar op het strand liggen.

Vanaf  1732
21-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Met recht een fascinerende rondreis voor degenen die kennis willen maken met de schoonheid en veelzijdigheid van Thailand. Het tempo is vrij rustig, zodat je optimaal kunt genieten van alle hoogtepunten van Thailand, zoals de prachtige architectuur, het overweldigende natuurschoon, de kleurrijke dorpen en de Thaise cultuur.

Vanaf  1566
18-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Een nieuwe, uiterst gevarieerde rondreis door Thailand met een prachtige combinatie van het noorden en het zuiden van het land. De volgende bezienswaardigheden staan op het programma: Chiang Mai, Chiang Rai en de Gouden Driehoek, het prachtige Khao Yai National Park en Bangkok.

Vanaf  1787

Bekijk alle reizen van De Jong Intra Vakanties >

1 beoordeling van ‘De Jong Intra Vakanties’

  1. schreef:

    Al voor de derde keer met De Jong Intra naar Thailand geweest en het is ons iedere keer goed bevallen. Goede reisleiders en prima hotels met een hoop excursies en eten inbegrepen.

Wat vind jij van ‘De Jong Intra Vakanties’?