Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


SNP Natuurreizen

  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

SNP Natuurreizen is 25 jaar geleden opgericht als Stichting Natuurstudie Projecten en is inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste specialist op het gebied van avontuurlijke en actieve rondreizen over de hele wereld. Ook naar Thailand heeft SNP een aantal bijzondere reizen, waarbij liefde voor de natuur, authenticiteit, rust, kleinschaligheid en deskundigheid voorop staan.


SNP Natuurreizen biedt naast groepsreizen, in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding, ook de mogelijkheid om individueel te reizen, of met je eigen reisgezelschap. Voor iedere individuele reis stelt SNP een uitgebreid Nederlandstalig reispakket samen met informatie over de lokale natuur, cultuur en geschiedenis, tips voor restaurants en bezienswaardigheden in de omgeving. Zo ga je altijd goed voorbereid op reis naar Thailand!

Rondreis aanbiedingen SNP Natuurreizen

Bekijk alle rondreizen van SNP Natuurreizen >

16-daagse individuele rondreis incl. vliegticket

Deze reis start in het bruisende Bangkok, waarna je de River Kwai met haar beroemde brug bezoekt. Via de prachtige tempelcomplexen van Ayutthaya en Sukothai kom je in het noorden, waar je de oude tempelsteden Chiang Mai en Chang Rai verkent. Daarnaast reis je naar de Gouden Driehoek op de grens met Myanmar en Laos.

Vanaf  2070
17-daagse individuele rondreis incl. vliegticket

Na een unieke fietstocht door de groene buitenwijken van Bangkok ga je op de grens met Birma naar Sangkhlaburi waar je op een vlot de rivier afzakt. Daarna verken je de omgeving van Chiang Mai per fiets en kano en wandel je door de dichte beboste heuvels waar je overnacht in homestays bij een Karenvolk.

Vanaf  2125
13-daagse individuele rondreis incl. vliegticket

Ontdek de glimlach van Thailand: het land van boeddha’s, monniken en klongs. Mooie tochten maken op de fiets, met een ‘longtail’ boot of op de rug van een olifant. Kleurrijke tempels, drijvende markten bezoeken en heerlijk luieren op een tropisch zandstrand.

Vanaf  2430

Bekijk alle rondreizen van SNP Natuurreizen >

1 beoordeling van ‘SNP Natuurreizen’

  1. schreef:

    Met het hele gezin met SNP reizen naar Thailand op reis geweest en dat is uitstekend bevallen. Leuke reisleider en gezelschap en alles was keurig geregeld.

Wat vind jij van ‘SNP Natuurreizen’?