Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


NRV Holiday

  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Reizen met NRV Holiday bekent comfortabel op vakantie gaan! De rondreizen van NRV naar Thailand zijn met zorg samengesteld en zijn voorzien van een goede balans tussen cultuur en natuur. Uiteraard maak je tijdens je reis naar Thailand kennis met de hoogtepunten van het 'Land van de Glimlach', verblijf je in sfeervolle drie - en viersterrenhotels en zul je niks te kort komen!


NRV Holiday biedt een zeer uitgebreid aanbod van groepsreizen, individuele reizen en strandvakanties naar Thailand. Ook biedt NRV je de mogelijkheid om je eigen reis samen te stellen.

Rondreis aanbiedingen NRV Holiday

Bekijk alle reizen van NRV Holiday >

18-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Tijdens deze Thailand rondreis zie je de bekende bezienswaardigheden zoals Bangkok, de drijvende markt en tempels in Ayutthaya. Maar ook bezoek je het onbekende noordwesten van Thailand met de plaatsjes Mae Sot, Tak en Lampang en ga je op trekking inclusief overnachting bij een Karen-stam.

Vanaf  1459
15-daagse individuele rondreis incl. vliegticket

Gedurende deze Thailand privérondreis, met Engelssprekende gids, zie je het mooiste van het noorden van het land en verblijf je in uitstekende driesterrenhotels.

Vanaf  1676
15-daagse individuele rondreis incl. vliegticket

Gedurende deze Thailand privérondreis ontdek je het mooiste van het zuiden van het land en verblijft je in uitstekende driesterrenhotels. Een hartstikke leuke rondreis waarbij we je langzaam meenemen naar het zuiden van Thailand en we je één van de mooiste nationale parken van het land laten zien.

Vanaf  1547

Bekijk alle reizen van NRV Holiday >

2 beoordelingen van ‘NRV Holiday’

  1. schreef:

    Met NRV Holiday maakten wij de Grand Tour Thailand en dat was een geweldige ervaring! Alles was keurig geregeld in een leuk afwisselend programma.

  2. schreef:

    Wij zijn met NRV Holiday naar Indonesië en Sri Lanka geweest. Beide keren een reis op maat via Zelf Samenstellen. Prima hotels, juiste informatie en vriendelijk call centre waar veel kennis aanwezig is. Je maakt je reis zo comfortabel en avontuurlijk als je zelf wilt, heerlijk! Echt een aanrader!

Wat vind jij van ‘NRV Holiday’?