Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


FOX Vakanties

  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

FOX Vakanties is dé internetreisorganisatie naar Thailand. Omdat FOX Vakanties zijn reizen rechtstreeks aan de consument verkoopt, betaal je geen commissie en heb je dus extra prijsvoordeel!


FOX heeft een zeer uitgebreid aanbod van groepsrondreizen naar Thailand, maar ook voor een individuele rondreis, een familiereis of strandvakantie kun je terecht bij FOX Vakanties. Een scherpe prijs tegen een goede kwaliteit is de kracht van FOX Vakanties. Je kunt zelf eenvoudig je eigen reis boeken en bij de meeste reizen heb je de mogelijkheid om de reis te verlengen.

Rondreis aanbiedingen FOX Vakanties

Bekijk alle rondreizen van FOX Vakanties >

15-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Het meest complete programma voor je ontdekkingsreis door Thailand! Tijdens deze rondreis maak je kennis met het ‘Land van de Glimlach’ waarbij héél veel excursies en entreegelden inclusief zijn. Je verblijft tijdens de rondreis op basis van halfpension en wordt begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisbegeleider.

Vanaf  1299
22-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Een uitgebreide rondreis door Thailand, van Noord naar Zuid. Geniet van de prachtige natuur, de bergstammen, olifanten en de mooiste tempels in het noorden, en van de beeldschone stranden en indrukwekkende rotsformaties in een helderblauwe zee in het zuiden.

Vanaf  1699
22-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Ontdek tijdens deze rondreis de mooiste tropische eilanden van de Andaman Zee, Penang, Langkawi, Phi Phi eilanden en Phuket! Je ziet het beste van drie werelden: het bruisende stadsleven van Singapore, het fascinerende Maleisië met haar prachtige natuur en het tropische zuiden van Thailand.

Vanaf  2129

Bekijk alle rondreizen van FOX Vakanties >

2 beoordelingen van ‘FOX Vakanties’

  1. schreef:

    Superleuke vakantie gehad dankzij Fox Vakanties! Het begon al met een leuk ontvangst op Schiphol, verder was het vervoer en de hotels ook prima in orde. Zeer goed georganiseerd en een sympathieke reisleiding.

  2. schreef:

    Wat een grote teleurstelling. Nog nooit zo’n klant onvriendelijke reisorganisatie meegemaakt. Als ze eenmaal je geld hebben, interesseert het ze niet dat er overstromingen zijn.

Wat vind jij van ‘FOX Vakanties’?