Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Kras

  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

KRAS.NL is al meer dan 90 jaar één van de grootste en meest succesevolle reisorganisaties van Nederland. Het brede en scherpgeprijsde aanbod van KRAS.NL omvat o.a. groepsreizen, individuele reizen en familiereizen naar Thailand.


Boek je een reis via KRAS.NL, dan ben je altijd verzekerd van een goed verzorgde reis tegen een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding! Zo kun je gaan 'island-hoppen' op de exotische eilanden in het zuiden van Thailand, of een complete rondreis maken door Thailand. In veel gevallen is het mogelijk om je rondreis te verlengen met een aantal dagen genieten aan één van de vele mooie stranden die Thailand biedt.

Rondreis aanbiedingen KRAS.NL

Bekijk alle rondreizen van KRAS.NL >

15-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Ontdek de hagelwitte zandstranden die langzaam overgaan in de azuurblauwe zee in het zuiden van Thailand! Na aankomst in Bangkok zak je af naar Koh Pangnan en Koh Samui, waar je de mooiste stranden ter wereld vindt. Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van alle bijzondere hoogtepunten van deze reis!

Vanaf  1199
15-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Je bezoekt tijdens deze rondreis door Thailand als eerste de waanzinnige metropool Bangkok en via de River Kwai bridge reis je door naar het dunbevolkte Noorden. Ontmoet de bergstammen in het ruige Mae Salong gebergte en het mythische gebied de Gouden Driehoek en sluit de reis af op het strand van Cha-Am.

Vanaf  1095
22-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Deze zeer complete rondreis door Thailand laat je alle hoogtepunten van Thailand zien en meer! Vanaf Bangkok reis je via Noord-Oost-Thailand naar Chiang Mai in het Noorden en ga je daarna langs Ayutthaya en Kanchanaburi richting het zuiden voor een aantal heerlijke stranddagen op Koh Samui.

Vanaf  1499

Bekijk alle rondreizen van KRAS.NL >

1 beoordeling van ‘Kras’

  1. schreef:

    Wij hebben al een aantal keer een rondreis gemaakt met Kras, en dat is tot nu toe altijd zeer goed bevallen. Zo ook onze reis door Thailand dit jaar, wat een hele mooie ervaring was. Dankzij de vriendelijke reisbegeleiding een hoop dingen gezien, die we anders nooit zouden zien!

Wat vind jij van ‘Kras’?