Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Djoser

  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

'De andere manier van reizen' is al ruim 25 jaar het motto van Djoser. Wil je genieten van veel individuele vrijheid, gecombineerd met het gemak van een groepsreis, dan ben je bij Djoser bij het juiste adres!


Maak kennis met het dagelijks leven in Thailand, geniet van eeuwenoude kunstschatten en laat je overrompelen door de schoonheid van de ongerepte natuur in Thailand!


Over het vervoer en verblijf hoef je je geen zorgen te maken, dat is allemaal prima geregeld bij Djoser. De deskundige en enthousiaste reisbegeleiding staat voor je klaar én je hebt de vrijheid om er zelf op uit te trekken!

Rondreis aanbiedingen Djoser

Bekijk alle rondreizen van Djoser >

21-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Complete rondreis die de bekende hoogtepunten van Thailand Bangkok, Kwai Rivier en Chiang Mai combineert met de oude hoofdstad Sukothai en het nationale park Khao Yai. Het eiland Koh Chang is een relaxed einde van de reis.

Vanaf  1855
22-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Beginnend in de wereldstad Singapore reis je naar bekende steden in Maleisië als Malakka en Kuala Lumpur. Hierna reis je door naar de natuur in het park Taman Negara, Khao Sok en de Cameron Hooglanden. Paradijselijke eilanden ontbreken met Koh Ngai en Koh Lanta natuurlijk ook niet.

Vanaf  2385
28-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Tijdens deze rondreis doorkruis je Thailand van noord naar zuid en ontdek je de mooiste plekjes. Je ziet de bergen rondom Chiang Dao, de mystieke ruïnes van Sukothai en Ayutthaya en de weelderige jungle van Khao Sok nationaal park. De reis eindigt op het mooie strand van Ko Phi Phi.

Vanaf  2385

Bekijk alle rondreizen van Djoser >

1 beoordeling van ‘Djoser’

  1. schreef:

    Een erg leuke vakantie gehad waarin we in korte tijd veel hebben kunnen zien van Thailand. Dankzij Djoser was alles al voor ons geregeld en hoefden we geen dingen uit te zoeken wat erg handig was.

Wat vind jij van ‘Djoser’?