Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Er zijn geen verdere mogelijkheden om je selectie te verfijnen.


Individuele rondreizen Thailand met Riksja Thailand

Met Riksja Thailand een individuele rondreis naar West-Thailand boeken? Hieronder vind je alle aanbiedingen van reisorganisatie Riksja Thailand voor individuele rondreizen naar West-Thailand. Thailand online is onderdeel van Riksja Travel, een reisorganisatie van reizigers voor reizigers.
Meer over Riksja Thailand >

5 individuele rondreizen West-Thailand met Riksja Thailand

Sorteer op:

Populariteit Reisorganisatie Aantal dagen Prijs
1
Vanaf  
excl. vliegticket
21-daagse individuele rondreis

Tijdens deze rondreis zie je de hoogtepunten van Thailand, maar dan nét even anders, zonder de toeristen en op een authentieke manier. Je ziet o.a. Bangkok, de River Kwai, koningsstad Sukhothai, bergstammen en olifanten bij Chiang Mai, verborgen paradijzen in de Phang Nga baai en op Ko Lanta en Robinson eiland.

Riksja Thailand 21 1677
2
Vanaf  
excl. vliegticket
21-daagse individuele rondreis

Deze rondreis laat je op een avontuurlijke manier kennismaken met de veelzijdigheid van Thailand. Stap in Bangkok op de fiets, maak een driedaagse trekking in het noorden, en geniet in het zuiden van Thailand van het Khao Sok National Park, vol apen en olifanten. Sluit af op het tropische eiland Ko Samui.

Riksja Thailand 21 1234
3
Vanaf  
excl. vliegticket
20-daagse individuele rondreis

Tijdens deze rondreis beleef je de hoogtepunten van Thailand: de levendige stad Bangkok met haar gouden tempels, het groene noorden vol bergstammen en olifanten, en het zuiden met haar exotische eilanden en stranden.

Riksja Thailand 20 1086
4
Vanaf  
excl. vliegticket
17-daagse individuele rondreis

Je acclimatiseert enkele dagen in een hotel in hartje Bangkok. Via het lokale leven aan de waterkant bij Amphawa reis je verder naar het zuiden. Hier begint een echt jungle avontuur. Je verblijft midden in het tropisch regenwoud en hierna is het tijd voor een paar dagen ontspanning op het eiland Ko Phangan.

Riksja Thailand 17 1287
6
Vanaf  
excl. vliegticket
18-daagse individuele rondreis

Deze gevarieerde rondreis combineert de historische hoogtepunten River Kwai en de koningsstad Ayutthaya met het spotten van wilde olifanten in het oudste Nationale park van Thailand. Je reist overland en sluit af op op de tropisch eilanden Ko Tao en Ko Phangan.

Riksja Thailand 18 1059