Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Verfijn zoekresultaat

Reisorganisatie

Bouwstenen Thailand

Je eigen reis naar Thailand samenstellen? Met deze bouwstenen van 2 tot 5 dagen verspreid door Thailand kun je je eigen rondreis samenstellen. Hieronder vind je alle aanbiedingen van alle reisorganisaties voor bouwstenen naar Thailand in één overzicht.

7 bouwstenen Thailand van €100 tot €150

Sorteer op:

Populariteit Reisorganisatie Aantal dagen Prijs
1
3-daagse bouwsteen

Dit is volgens ons de leukste manier om je reis door Thailand te beginnen. Al fietsend door smalle steegjes en langs de rijstvelden in de buitenwijken van de stad leer je Bangkok echt kennen. Wat verder van het centrum fiets je over smalle fietspaden langs de klongs, de kanalen waar Bangkok bekend om staat.

Riksja Thailand 3 149
9
3-daagse bouwsteen

De trekking start in Chiang Mai waar vandaan je zo de voorlopers van de Himalaya inrijdt. Je trekt door het groene berggebied waar de gids je van alles vertelt over de flora en fauna. Ook verken je bovenop de rug van een olifant de omgeving en vaar je met een bamboevlot over de rivier.

Riksja Thailand 3 176
10
4-daagse bouwsteen

Wuivende palmbomen, poederwitte zandstranden en uitgestrekte kleurrijke koraalvelden. Dit vind je op het eiland Ko Tao, door zijn vorm ook wel Schildpadeiland genoemd. Laat je mee voeren door het relaxte eilandsfeertje, met de voeten omhoog en in de hand een verfrissende fruitshake.

Riksja Thailand 4 145
13
4-daagse bouwsteen

Naar Samui kom je voor een ontspannen verblijf, in een sfeervol hotel. Het hotel ligt aan een rustige idyllische baai omringd door veel groen. De bekende stranden Chaweng en Lamai beach zijn ‘s avonds gemakkelijk te bereiken voor wat meer reuring.

Riksja Thailand 4 142
2
2-daagse bouwsteen

Chiang Mai is een goede plek als rustpunt tijdens je reis. De stadsmuur met gracht die om het centrum van Chiang Mai loopt maakt het een rustige en veilige plek om met kinderen langs de vele tempels te lopen. Je verblijft in een comfortabel hotel met zwembad.

Thailandkids 2 97
6
3-daagse bouwsteen

Reis je met kleinere kinderen en wil je toch de jungle in, dan biedt deze bouwsteen je de mogelijkheid om te verblijven in een van de mooiste natuurparken van Thailand: het Khao Sok Nationaal Park! Je overnacht in een familiebungalow met 2 slaapkamers in een sfeervolle jungle lodge.

Thailandkids 3 103