Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Thailandkids

  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Thailandkids is onderdeel van Riksja Travel, een reisorganisatie van reizigers voor reizigers. Bij Thailandkids kun je zowel bijzondere familiereizen als bouwstenen boeken, waarmee je je eigen afwisselende rondreis met kinderen kunt samen stellen.


De reisspecialisten van Thailandkids hebben veel ervaring met het reizen met kinderen en weten daarom precies de wensen van een gezin: kindvriendelijke en sfeervolle hotels met voldoende comfort, zoals een zwembad. Ook zijn er leuke excursies, zoals een fietstocht door Bangkok of een speurtocht vanaf de rug van een olifant naar apen in de jungle. Maar ook kun je heerlijk relaxen op een bountyeilandje met witte stranden onder de wuivende palmen.


Met ThailandKids reis je niet in een groep maar individueel. Zo kun je met je gezin je eigen plan trekken. Er is privé-vervoer mogelijk waar dat efficiënt is, maar waar het leuk is reis je even samen met anderen, waardoor je ook contact kunt leggen met andere families.

Reisaanbiedingen Thailandkids

Bekijk alle reizen van Thailandkids >

23-daagse familiereis excl. vliegticket

Een bijzondere Thailand gezinsvakantie waarbij je heel veel van het land gaat zien met voldoende rustpunten om indrukken te verwerken en de kinderen de tijd te gunnen in het zwembad te plonzen. De reis is het meest geschikt voor gezinnen met kinderen die al een zwemdiploma hebben.

Vanaf  2054
3-daagse bouwsteen

De start van je reis in de bruisende hoofdstad Bangkok waarbij de eerste nachten in een comfortabel hotel zijn geregeld. Per fiets ga je de stad ontdekken en fiets je door kleine steegjes met veel bedrijvigheid, grappige winkeltjes en markten.

Vanaf  179
15-daagse familiereis excl. vliegticket

Deze actieve gezinsrondreis is vooral voor gezinnen met wat oudere kinderen een leuke kennismaking met Thailand. Je bezoekt onder andere metropool Bangkok, het River Kwai gebied, het Khao Sok National Park en eindigt op het eiland Koh Samui in een prettig resort.

Vanaf  1378

Bekijk alle reizen van Thailandkids >

Wat vind jij van ‘Thailandkids’?