Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Verfijn zoekresultaat

Reisorganisatie

Bouwstenen Thailand

Je eigen reis naar Thailand samenstellen? Met deze bouwstenen van 2 tot 5 dagen verspreid door Thailand kun je je eigen rondreis samenstellen. Hieronder vind je alle aanbiedingen van alle reisorganisaties voor bouwstenen naar Thailand in één overzicht.

9 bouwstenen Thailand van €150 tot €200

Sorteer op:

Populariteit Reisorganisatie Aantal dagen Prijs
2
3-daagse bouwsteen

Je maakt een afwisselende tocht in het natuurgebied rond de River Kwai en slaapt in sfeervolle accommodaties aan de rivier. Vanuit Bangkok ga je eerst naar een lokale treinmarket. Daarna rijd je o.a. over de originele rails van de Birma dodenspoorlijn naar je slaapplek en ga je zwemmen bij Thailand’s
mooiste waterval: Erawan.

Riksja Thailand 3 197
14
3-daagse bouwsteen

Khao Yai is het oudste nationale park van Thailand en hét park om wilde dieren te zien. Omdat je grotendeels door de jungle gereden wordt, is het ook goed te doen en erg leuk met kinderen. Het gebied is heel uitgebreid, er leven talloze dieren zoals wilde olifanten, herten, tijgers, beren, wilde zwijnen en gibbons,
makaken, slangen en papegaaien.

Riksja Thailand 3 172
15
4-daagse bouwsteen

Tijdens deze bouwsteen doorkruis je in vier dagen per comfortabele huurauto het gebied langs de grens van Myanmar en Laos. Wat deze bouwsteen écht bijzonder maakt is de natuur, de nog zeer traditioneel levende bergstammen, de tempels en de markten.

Riksja Thailand 4 236
17
3-daagse bouwsteen

Deze bouwsteen is bedoeld voor wie kennis wil maken met de mensen, het leven, de gewoontes en tradities op het rustige platteland van Thailand. Je slaapt en draait mee met het huishouden van een familie in het dorpje Kopet in de stille Isaan provincie.

Riksja Thailand 3 344
20
4-daagse bouwsteen

Voor de kust in het zuiden van Thailand, ver van alle drukte ligt de Trang Archipel. Deze Archipel bestaat uit meer dan 47 eilandjes. Ko Ngai, ook wel Ko Hai genoemd, staat bekend als hét bounty-eilandje van Zuid Thailand. Droom weg bij de aanblik van het witte strand met palmbomen of neem een duik in de
helder blauwe zee.

Riksja Thailand 4 161
23
4-daagse bouwsteen

Ko Chang heeft een exotische natuur, is bergachtig en bosrijk, maar ook kun je hier heerlijk luieren aan één van de prachtige zandstranden in je hangmat. Op het eiland kun je stevige trekkings maken, langs voetpaden een aantal watervallen beklimmen of vanaf de rug van een olifant de groene natuur overzien.

Riksja Thailand 4 82
1
3-daagse bouwsteen

De start van je reis in de bruisende hoofdstad Bangkok waarbij de eerste nachten in een comfortabel hotel zijn geregeld. Per fiets ga je de stad ontdekken en fiets je door kleine steegjes met veel bedrijvigheid, grappige winkeltjes en markten.

Thailandkids 3 179
5
4-daagse bouwsteen

Deze bouwsteen is een leuke avontuurlijke kennismaking met het leven in het noordelijke berggebied. Je overnacht eerst een nacht in de bruisende stad Chiang Mai en vervolgens maak je met je gezin een korte tweedaagse trekking. Een leuke en mooie manier om het landschap te bewonderen.

Thailandkids 4 209
7
3-daagse bouwsteen

Start je vakantie met kinderen met een strandverblijf in Hua Hin of rust hier even uit na de eerste indrukken in Centraal-Thailand. Je verblijft in een heerlijk resort met sfeervolle bungalows en een fijn zwembad. Kortom alle ingrediënten voor zon, zee en strandplezier zijn aanwezig!

Thailandkids 3 181