Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Zoekcriteria

Verfijn zoekresultaat

Reisorganisatie

Bouwstenen Thailand

Je eigen reis naar Thailand samenstellen? Met deze bouwstenen van 3 dagen verspreid door Thailand kun je je eigen rondreis samenstellen. Hieronder vind je alle aanbiedingen van alle reisorganisaties voor bouwstenen naar Thailand in één overzicht.

15 bouwstenen Thailand van 3 dagen

Sorteer op:

Populariteit Reisorganisatie Aantal dagen Prijs
1
3-daagse bouwsteen

Dit is volgens ons de leukste manier om je reis door Thailand te beginnen. Al fietsend door smalle steegjes en langs de rijstvelden in de buitenwijken van de stad leer je Bangkok echt kennen. Wat verder van het centrum fiets je over smalle fietspaden langs de klongs, de kanalen waar Bangkok bekend om staat.

Riksja Thailand 3 149
2
3-daagse bouwsteen

Je maakt een afwisselende tocht in het natuurgebied rond de River Kwai en slaapt in sfeervolle accommodaties aan de rivier. Vanuit Bangkok ga je eerst naar een lokale treinmarket. Daarna rijd je o.a. over de originele rails van de Birma dodenspoorlijn naar je slaapplek en ga je zwemmen bij Thailand’s
mooiste waterval: Erawan.

Riksja Thailand 3 197
3
3-daagse bouwsteen

Ontdek op een ontspannen manier de stad Chiang Mai in Noord-Thailand. Je verblijft in een sfeervol hotel aan de rand van het centrum, incl. ontbijt en een oliemassage van 1 uur!

Riksja Thailand 3 44
5
3-daagse bouwsteen

Je wordt bij de luchthaven in Bangkok opgehaald en naar je hotel gebracht, waar je twee dagen de tijd hebt om zelf de stad te verkennen. Je hotel ligt handig op loopafstand van de levendige Khao San Road en het Grand Palace. Een goede plek om zelf toeristische uitstapjes te maken, te shoppen of om uit te
gaan.

Riksja Thailand 3 94
8
3-daagse bouwsteen

Bij deze bouwsteen bezoek je het gebied van de River Kwai in een rustig tempo en slaap je twee nachten in een luxe tentenkamp op de oever van de rivier. Op dag drie word je opgehaald en naar een plateau van exotische watervallen gebracht, Erawan Falls. Hier kun je nog een paar uurtjes badderen, voor je
terugreist naar Bangkok.

Riksja Thailand 3 306
9
3-daagse bouwsteen

De trekking start in Chiang Mai waar vandaan je zo de voorlopers van de Himalaya inrijdt. Je trekt door het groene berggebied waar de gids je van alles vertelt over de flora en fauna. Ook verken je bovenop de rug van een olifant de omgeving en vaar je met een bamboevlot over de rivier.

Riksja Thailand 3 176
14
3-daagse bouwsteen

Khao Yai is het oudste nationale park van Thailand en hét park om wilde dieren te zien. Omdat je grotendeels door de jungle gereden wordt, is het ook goed te doen en erg leuk met kinderen. Het gebied is heel uitgebreid, er leven talloze dieren zoals wilde olifanten, herten, tijgers, beren, wilde zwijnen en gibbons,
makaken, slangen en papegaaien.

Riksja Thailand 3 172
17
3-daagse bouwsteen

Deze bouwsteen is bedoeld voor wie kennis wil maken met de mensen, het leven, de gewoontes en tradities op het rustige platteland van Thailand. Je slaapt en draait mee met het huishouden van een familie in het dorpje Kopet in de stille Isaan provincie.

Riksja Thailand 3 344
18
3-daagse bouwsteen

Van alle eilanden die we in Thailand zagen, vonden we Ko Yao Yai heel rustig, authentiek en perfect voor reizigers die het hutje-aan-het-strand gevoel zoeken. De ongereptheid van het eiland en de ontdekkingstocht door de Phang Nga baai maken dit een van onze favoriete bouwstenen in het zuiden van Thailand.

Riksja Thailand 3 278
1
3-daagse bouwsteen

De start van je reis in de bruisende hoofdstad Bangkok waarbij de eerste nachten in een comfortabel hotel zijn geregeld. Per fiets ga je de stad ontdekken en fiets je door kleine steegjes met veel bedrijvigheid, grappige winkeltjes en markten.

Thailandkids 3 179
4
3-daagse bouwsteen

Tijdens deze bouwsteen krijg je voldoende rust en comfort. Je verblijft in een comfortabel familie resort in Thaise stijl met een groot zwembad en een leuk restaurant. De bouwsteen is hierdoor ook geschikt voor jonge kinderen.

Thailandkids 3 299
6
3-daagse bouwsteen

Reis je met kleinere kinderen en wil je toch de jungle in, dan biedt deze bouwsteen je de mogelijkheid om te verblijven in een van de mooiste natuurparken van Thailand: het Khao Sok Nationaal Park! Je overnacht in een familiebungalow met 2 slaapkamers in een sfeervolle jungle lodge.

Thailandkids 3 103
7
3-daagse bouwsteen

Start je vakantie met kinderen met een strandverblijf in Hua Hin of rust hier even uit na de eerste indrukken in Centraal-Thailand. Je verblijft in een heerlijk resort met sfeervolle bungalows en een fijn zwembad. Kortom alle ingrediënten voor zon, zee en strandplezier zijn aanwezig!

Thailandkids 3 181
11
3-daagse bouwsteen

Maak samen met andere reizigers een afwisselende tocht door het gebied rond de River Kwai, waarin natuur en cultuur een grote rol spelen. Bezoek de helderblauwe basins van de Erawan waterval en reis naar het fascinerende oorlogsmuseum in Kanchanaburi. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Thailandkids 3 239