Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Verfijn zoekresultaat

Reisorganisatie

Bouwstenen Thailand

Je eigen reis naar Thailand samenstellen? Met deze bouwstenen van 2 tot 5 dagen verspreid door Thailand kun je je eigen rondreis samenstellen. Hieronder vind je alle aanbiedingen van alle reisorganisaties voor bouwstenen naar Thailand in één overzicht.

4 bouwstenen Thailand van €50 tot €100

Sorteer op:

Populariteit Reisorganisatie Aantal dagen Prijs
3
3-daagse bouwsteen

Ontdek op een ontspannen manier de stad Chiang Mai in Noord-Thailand. Je verblijft in een sfeervol hotel aan de rand van het centrum, incl. ontbijt en een oliemassage van 1 uur!

Riksja Thailand 3 44
5
3-daagse bouwsteen

Je wordt bij de luchthaven in Bangkok opgehaald en naar je hotel gebracht, waar je twee dagen de tijd hebt om zelf de stad te verkennen. Je hotel ligt handig op loopafstand van de levendige Khao San Road en het Grand Palace. Een goede plek om zelf toeristische uitstapjes te maken, te shoppen of om uit te
gaan.

Riksja Thailand 3 94
6
2-daagse bouwsteen

Tijdens deze 2-daagse Thailand trekking maak je op een avontuurlijke maar toch ontspannen manier kennis met het berggebied ten noorden van Chiang Mai. Je reist in een groepje van ca. 12 personen waarmee wij deze trekking bewust kleinschalig houden.

Riksja Thailand 2 115
9
2-daagse bouwsteen

Met deze bouwsteen neem je een kijkje in zowel de boeddhistische cultuur als de Khmer koninkrijken van eeuwen geleden. Bij zonsondergang hobbel je samen met je kinderen in een tuk tuk langs kleurrijke chedi’s en paleizen. Je verblijft een nacht in een eenvoudig familiehotel met zwembad.

Thailandkids 2 71