Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Verfijn zoekresultaat

Reisorganisatie

Bouwstenen Noord-Thailand

Je eigen reis naar Thailand samenstellen? Met deze bouwstenen van 2 tot 5 dagen verspreid door Thailand kun je je eigen rondreis samenstellen. Hieronder vind je alle aanbiedingen van alle reisorganisaties voor bouwstenen naar Noord-Thailand in één overzicht.

7 bouwstenen Noord-Thailand

Sorteer op:

Populariteit Reisorganisatie Aantal dagen Prijs
3
3-daagse bouwsteen

Ontdek op een ontspannen manier de stad Chiang Mai in Noord-Thailand. Je verblijft in een sfeervol hotel aan de rand van het centrum, incl. ontbijt en een oliemassage van 1 uur!

Riksja Thailand 3 44
6
2-daagse bouwsteen

Tijdens deze 2-daagse Thailand trekking maak je op een avontuurlijke maar toch ontspannen manier kennis met het berggebied ten noorden van Chiang Mai. Je reist in een groepje van ca. 12 personen waarmee wij deze trekking bewust kleinschalig houden.

Riksja Thailand 2 115
9
3-daagse bouwsteen

De trekking start in Chiang Mai waar vandaan je zo de voorlopers van de Himalaya inrijdt. Je trekt door het groene berggebied waar de gids je van alles vertelt over de flora en fauna. Ook verken je bovenop de rug van een olifant de omgeving en vaar je met een bamboevlot over de rivier.

Riksja Thailand 3 176
12
4-daagse bouwsteen

Wil je het bergachtige gebied in Noord Thailand verkennen op een comfortabele manier? Tijdens deze vierdaagse trip reis je naar Pai en Mae Hong Son. Je reist door een weinig bezocht gebied, richting de Birmese grens. Deze tour begint in Chiang Mai en eindigt in Mae Hong Son.

Riksja Thailand 4 278
15
4-daagse bouwsteen

Tijdens deze bouwsteen doorkruis je in vier dagen per comfortabele huurauto het gebied langs de grens van Myanmar en Laos. Wat deze bouwsteen écht bijzonder maakt is de natuur, de nog zeer traditioneel levende bergstammen, de tempels en de markten.

Riksja Thailand 4 236
2
2-daagse bouwsteen

Chiang Mai is een goede plek als rustpunt tijdens je reis. De stadsmuur met gracht die om het centrum van Chiang Mai loopt maakt het een rustige en veilige plek om met kinderen langs de vele tempels te lopen. Je verblijft in een comfortabel hotel met zwembad.

Thailandkids 2 97
5
4-daagse bouwsteen

Deze bouwsteen is een leuke avontuurlijke kennismaking met het leven in het noordelijke berggebied. Je overnacht eerst een nacht in de bruisende stad Chiang Mai en vervolgens maak je met je gezin een korte tweedaagse trekking. Een leuke en mooie manier om het landschap te bewonderen.

Thailandkids 4 209