Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Er zijn geen verdere mogelijkheden om je selectie te verfijnen.


Groepsrondreizen Thailand met Discovery Reizen

Met Discovery Reizen een groepsrondreis naar Thailand boeken? Hieronder vind je alle aanbiedingen van reisorganisatie Discovery Reizen voor groepsrondreizen naar Thailand. Discovery Reizen staat voor ontdekken, ontmoeten, ondergaan en vooral grenzen verleggen. Meer over Discovery Reizen >

4 groepsrondreizen Thailand van €500 tot €1000 met Discovery Reizen

Sorteer op:

Populariteit Reisorganisatie Aantal dagen Prijs
1
Vanaf  
excl. vliegticket
18-daagse groepsrondreis

Best of Thailand is een geweldige combinatiereis van avontuurlijke activiteiten en ongestoord relaxen op het strand. Ontmoet de vriendelijke, lokale bevolking en laat je verrassen door de wonderlijke cultuur van Thailand.

Discovery Reizen 18 965
2
Vanaf  
excl. vliegticket
15-daagse groepsrondreis

Deze klassieker is na jaren nog steeds één van de meest populaire tours. Je leert de Thaise cultuur kennen in het prachtige Bangkok en in het heuvelachtige noorden tijdens de trektocht langs de bergstammen.

Discovery Reizen 15 855
3
Vanaf  
excl. vliegticket
10-daagse groepsrondreis

Ontdek het land van de glimlach. De overheerlijke Thaise keuken, gouden Boeddha’s, olifanten, kleurrijke bergvolkeren en vele shopmogelijkheden, je vindt het allemaal tijdens deze reis!

Discovery Reizen 10 950
4
Vanaf  
excl. vliegticket
14-daagse groepsrondreis

Ga mee op avontuur door Vietnam, Laos en Noord-Thailand. Geniet van de vele culturen, overheerlijke keuken, unieke gebruiken en adembenemende landschappen. Bezoek o.a. Chiang Mai, Luang Prabang en Vientiane en vaar over de machtige Mekong rivier. Je beleeft het allemaal tijdens dit 14-daagse avontuur!

Discovery Reizen 14 860