Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Discovery Reizen

  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Discovery Reizen biedt je avontuurlijke reizen in internationaal gezelschap en kent Thailand als geen ander. Het aanbod van Discovery Reizen is vooral gericht op avontuurlijke en actieve groepsrondreizen. Hierbij is bewust niet alles inclusief, zodat je de vrijheid hebt om zelf invulling aan de reis te geven.


Discovery Reizen staat voor ontdekken, ontmoeten, ondergaan en vooral grenzen verleggen. De reizen van Discovery die zijn onderverdeeld in Basix, Original en Comfort hebben als gemeenschappelijke noemer 'real life experiences' opdoen, maar onderling verschillen de reizen toch behoorlijk van elkaar.

Rondreis aanbiedingen Discovery Reizen

Bekijk alle rondreizen van Discovery Reizen >

15-daagse groepsrondreis excl. vliegticket

Deze klassieker is na jaren nog steeds één van de meest populaire tours. Je leert de Thaise cultuur kennen in het prachtige Bangkok en in het heuvelachtige noorden tijdens de trektocht langs de bergstammen.

Vanaf  855
18-daagse groepsrondreis excl. vliegticket

Best of Thailand is een geweldige combinatiereis van avontuurlijke activiteiten en ongestoord relaxen op het strand. Ontmoet de vriendelijke, lokale bevolking en laat je verrassen door de wonderlijke cultuur van Thailand.

Vanaf  965
10-daagse groepsrondreis excl. vliegticket

Ontdek het land van de glimlach. De overheerlijke Thaise keuken, gouden Boeddha’s, olifanten, kleurrijke bergvolkeren en vele shopmogelijkheden, je vindt het allemaal tijdens deze reis!

Vanaf  950

Bekijk alle rondreizen van Discovery Reizen >

1 beoordeling van ‘Discovery Reizen’

  1. schreef:

    Vorig jaar heb ik een 16-daagse rondreis met Discovery Reizen gedaan en dat is uitstekend bevallen! Het was een gevarieerde groep, met mensen uit alle delen van de wereld, wat ik erg leuk vond. De reisleider wist veel over het land te vertellen en gaf leuke tips over bijv. excursies en andere dingen die je zou kunnen doen. Al met al een super ervaring die ik niet had willen missen!

Wat vind jij van ‘Discovery Reizen’?