Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Thailand reizen met Discovery Reizen

Discovery Reizen biedt je avontuurlijke reizen in internationaal gezelschap en kent Thailand als geen ander. Hieronder vind je een compleet overzicht van alle aanbiedingen van reisorganisatie Discovery Reizen naar Thailand. Meer over Discovery Reizen >

6 reizen Thailand met Discovery Reizen

Sorteer op:

Populariteit Reisorganisatie Aantal dagen Prijs
1
Vanaf  
excl. vliegticket
18-daagse groepsrondreis

Best of Thailand is een geweldige combinatiereis van avontuurlijke activiteiten en ongestoord relaxen op het strand. Ontmoet de vriendelijke, lokale bevolking en laat je verrassen door de wonderlijke cultuur van Thailand.

Discovery Reizen 18 965
2
Vanaf  
excl. vliegticket
15-daagse groepsrondreis

Deze klassieker is na jaren nog steeds één van de meest populaire tours. Je leert de Thaise cultuur kennen in het prachtige Bangkok en in het heuvelachtige noorden tijdens de trektocht langs de bergstammen.

Discovery Reizen 15 855
3
Vanaf  
excl. vliegticket
10-daagse groepsrondreis

Ontdek het land van de glimlach. De overheerlijke Thaise keuken, gouden Boeddha’s, olifanten, kleurrijke bergvolkeren en vele shopmogelijkheden, je vindt het allemaal tijdens deze reis!

Discovery Reizen 10 950
4
Vanaf  
excl. vliegticket
14-daagse groepsrondreis

Ga mee op avontuur door Vietnam, Laos en Noord-Thailand. Geniet van de vele culturen, overheerlijke keuken, unieke gebruiken en adembenemende landschappen. Bezoek o.a. Chiang Mai, Luang Prabang en Vientiane en vaar over de machtige Mekong rivier. Je beleeft het allemaal tijdens dit 14-daagse avontuur!

Discovery Reizen 14 860
5
Vanaf  
excl. vliegticket
16-daagse groepsrondreis

Het beste van noord en zuid in één reis! Ontmoet de vriendelijke, lokale bevolking en laat je verbazen door de wonderlijke cultuur en natuur die Thailand rijk is. Van de bergstammen in het noorden tot de schitterende stranden in het zuiden.

Discovery Reizen 16 1110
6
Vanaf  
excl. vliegticket
29-daagse groepsrondreis

Woorden schieten te kort om samen te vatten welke belevenissen je allemaal tegemoet gaat op deze schitterende reis. Naast de levendige hoofdsteden van Laos, Cambodja, Thailand en Vietnam, ervaar je ook het rustige leven van het platteland.

Discovery Reizen 29 1930