Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Er zijn geen verdere mogelijkheden om je selectie te verfijnen.


Groepsrondreizen Thailand met Fox Vakanties

Met Fox Vakanties een groepsrondreis naar Thailand boeken? Hieronder vind je alle aanbiedingen van reisorganisatie Fox Vakanties voor groepsrondreizen naar Thailand. Een scherpe prijs tegen een goede kwaliteit is de kracht van FOX. Meer over Fox Vakanties >

6 groepsrondreizen Thailand van €1000 tot €1500 met Fox Vakanties

Sorteer op:

Populariteit Reisorganisatie Aantal dagen Prijs
1
Vanaf  
incl. vliegticket
15-daagse groepsrondreis

Het meest complete programma voor je ontdekkingsreis door Thailand! Tijdens deze rondreis maak je kennis met het ‘Land van de Glimlach’ waarbij héél veel excursies en entreegelden inclusief zijn. Je verblijft tijdens de rondreis op basis van halfpension en wordt begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisbegeleider.

Fox Vakanties 15 1299
2
Vanaf  
incl. vliegticket
22-daagse groepsrondreis

Een uitgebreide rondreis door Thailand, van Noord naar Zuid. Geniet van de prachtige natuur, de bergstammen, olifanten en de mooiste tempels in het noorden, en van de beeldschone stranden en indrukwekkende rotsformaties in een helderblauwe zee in het zuiden.

Fox Vakanties 22 1699
4
Vanaf  
incl. vliegticket
15-daagse groepsrondreis

Een geweldige rondreis met een bezoek aan twee van de vele tropische eilandjes voor de kust van Thailand: Koh Tao en het bekende Koh Samui. Ook bezoek je de oude koningsstad Ayutthaya, de River Kwai met de bekende brug en de koninklijke badplaats Hua Hin.

Fox Vakanties 15 1249
5
Vanaf  
incl. vliegticket
22-daagse groepsrondreis

Een zeer uitgebreide rondreis door Thailand onder begeleiding van een Nederlandstalige reisleider. Je ziet enkele van de meest interessante bezienswaardigheden van Thailand, zoals bijvoorbeeld Kanchanaburi, River Kwai, Chiang Mai en natuurlijk de bruisende wereldstad Bangkok.

Fox Vakanties 22 1599
7
Vanaf  
incl. vliegticket
15-daagse groepsrondreis

Een zeer afwisselende rondreis die je naar de mooiste gebieden rond de Andaman Zee brengt. Je begint in Khao Lak, een nog onbekend stukje Zuid-Thailand. Vervolgens ga je naar Krabi, gelegen in een adembenemend mooie baai. Via de paradijselijke Phi Phi eilanden, reis je naar Phuket.

Fox Vakanties 15 1649
8
Vanaf  
incl. vliegticket
22-daagse groepsrondreis

Deze reis geeft je een perfect beeld van de verschillende kanten van het fascinerende Thailand. Naast de vele excursies die zijn inbegrepen, heb je overal voldoende tijd om zelf op pad te gaan. Natuurlijk verblijf je in goede hotels mét zwembad, zodat je ook tijdens de reis lekker kunt ontspannen.

Fox Vakanties 22 1649