Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Er zijn geen verdere mogelijkheden om je selectie te verfijnen.


Groepsrondreizen Thailand met Fox Vakanties

Met Fox Vakanties een groepsrondreis naar Thailand boeken? Hieronder vind je alle aanbiedingen van reisorganisatie Fox Vakanties voor groepsrondreizen naar Thailand. Een scherpe prijs tegen een goede kwaliteit is de kracht van FOX. Meer over Fox Vakanties >

4 groepsrondreizen Thailand van €1500 tot €2000 met Fox Vakanties

Sorteer op:

Populariteit Reisorganisatie Aantal dagen Prijs
6
Vanaf  
incl. vliegticket
18-daagse groepsrondreis

Tijdens deze rondreis ontdek je wat Thailand u allemaal te bieden heeft. Natuurlijk bezoek je Bangkok, de stad waar oost en west elkaar ontmoeten, maar ook zie je de prachtige natuur bij de River Kwai en de noordelijke stad Chiang Mai. Ook maak je een olifantentocht door de jungle bij Sangklaburi!

Fox Vakanties 18 1649
10
Vanaf  
incl. vliegticket
15-daagse groepsrondreis

Reis naar het oosten van Thailand en ontdek het échte Thailand! In de Isaan, leeft de bevolking op het platteland, zoals het grootste deel van de Thai. Je vindt er een schat aan cultuur, eeuwenoude ambachten zoals zilversmeden, pottenbakkers, zijdewevers en indrukwekkende natuur.

Fox Vakanties 15 1599
11
Vanaf  
incl. vliegticket
15-daagse groepsrondreis

Tijdens deze reis maak je in twee weken kennis met Thailand en het onbekendere buurland Laos. Je bezoekt in Thailand enkele highlights in Bangkok, om vervolgens in het heuvelachtige noorden te verblijven in een heerlijk resort dat midden tussen de rijstvelden ligt. Vervolgens ga je per boot over de Mekong rivier Laos ontdekken.

Fox Vakanties 15 1799
12
Vanaf  
incl. vliegticket
15-daagse groepsrondreis

Een zeer complete rondreis langs de meest indrukwekkende hoogtepunten van Thailand! Ontdek de veelzijdigheid van het Land van de Glimlach, zoals Thailand ook wel genoemd wordt. Heel veel excursies zijn inbegrepen en je verblijft in vier- en vijfsterrenresorts.

Fox Vakanties 15 1669