Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Er zijn geen verdere mogelijkheden om je selectie te verfijnen.


Individuele rondreizen Thailand met SNP

Met SNP Natuurreizen een individuele rondreis naar Thailand boeken? Hieronder vind je alle aanbiedingen van reisorganisatie SNP Natuurreizen voor individuele rondreizen naar Thailand. SNP Natuurreizen is specialist op het gebied van avontuurlijke en actieve rondreizen met liefde voor de natuur, authenticiteit, rust en kleinschaligheid als basis voor iedere reis. Meer over SNP Natuurreizen >

2 individuele rondreizen Thailand van €1500 tot €2000 met SNP Natuurreizen

Sorteer op:

Populariteit Reisorganisatie Aantal dagen Prijs
1
Vanaf  
incl. vliegticket
16-daagse individuele rondreis

Deze reis start in het bruisende Bangkok, waarna je de River Kwai met haar beroemde brug bezoekt. Via de prachtige tempelcomplexen van Ayutthaya en Sukothai kom je in het noorden, waar je de oude tempelsteden Chiang Mai en Chang Rai verkent. Daarnaast reis je naar de Gouden Driehoek op de grens met Myanmar en Laos.

SNP Natuurreizen 16 2070
2
Vanaf  
incl. vliegticket
17-daagse individuele rondreis

Na een unieke fietstocht door de groene buitenwijken van Bangkok ga je op de grens met Birma naar Sangkhlaburi waar je op een vlot de rivier afzakt. Daarna verken je de omgeving van Chiang Mai per fiets en kano en wandel je door de dichte beboste heuvels waar je overnacht in homestays bij een Karenvolk.

SNP Natuurreizen 17 2125