Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Individuele rondreizen Thailand met Tenzing Travel

Met Tenzing Travel (voorheen Kuoni) een individuele rondreis naar Thailand boeken? Hieronder vind je alle aanbiedingen van reisorganisatie Tenzing Travel voor individuele rondreizen naar Thailand. Reis je met Tenzing Travel dan ben je zeker van een comfortabele rondreis met een goede prijs – en kwaliteitsverhouding! Meer over Tenzing Travel >

6 individuele rondreizen Thailand met Tenzing Travel

Sorteer op:

Populariteit Reisorganisatie Aantal dagen Prijs
1
Vanaf  
excl. vliegticket
15-daagse individuele rondreis

Tijdens deze reis verken je het noordoosten en -westen van Thailand. Een reis voor mensen die van de gebaande paden willen afwijken en die graag de authentiekere delen van Thailand willen ervaren, waar de indrukwekkende tempels en ruïnes getuigen van een lange, inspirerende geschiedenis.

Tenzing Travel 15 2158
2
Vanaf  
excl. vliegticket
11-daagse individuele rondreis

Met deze luxueuze droomreis reis je vanuit Bangkok naar het noorden van Thailand. Je overnacht in eerste klasse en luxe accommodaties en reist in een zeer comfortabele auto of minibus. Een reis vol cultuur en natuur langs historische hoofdsteden en prachtige tempelcomplexen.

Tenzing Travel 11 2660
3
Vanaf  
excl. vliegticket
8-daagse individuele rondreis

Dit is een bijzondere reis naar het noorden van Thailand. Je begint in de metropool Bangkok. Vervolgens rijd je naar het noorden, met de plaats Chiang Mai en de ooit beruchte Gouden Driehoek. Ook bezoek je nog Mae Hong Son, waar je kennis maakt met de ‘Langnekken’ en de prachtige natuur.

Tenzing Travel 8 1276
4
Vanaf  
excl. vliegticket
15-daagse individuele rondreis

Deze reis voert je langs mooie onontdekte plekjes van Noord-Thailand en zorgt voor een goede balans tussen cultuur en natuur. Per dag leg je niet te grote afstanden af, zodat je meer tijd over houdt om lokale bezienswaardigheden te bekijken.

Tenzing Travel 15 2009
5
Vanaf  
excl. vliegticket
18-daagse individuele rondreis

Thailand is niet alleen het land van de glimlach, maar ook het land van diversiteit. Thailand heeft een prachtige natuur, een enorme diversiteit aan dieren en natuurlijk een prachtige cultuur. Het is een veilig land en de Thaise mensen zijn dol op kinderen!

Tenzing Travel 18 3595
6
Vanaf  
excl. vliegticket
15-daagse individuele rondreis

Deze reis biedt je de mogelijkheid om de cultuur, natuur en geschiedenis van Thailand met een zonovergoten strandvakantie te combineren. De reis laat je alle hoogtepunten zien van ‘Het land van de Glimlach’. Je ziet prachtige boeddhistische tempels en steden als Ayuttaya, Chiang Mai en natuurlijk Bangkok.

Tenzing Travel 15 2085