Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Tenzing Travel

  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Tenzing Travel (voorheen Kuoni) heeft al meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van verre reizen met vestigingen over de hele wereld. Maatwerk, flexibiliteit en exclusiviteit zijn de kracht achter reizen naar Thailand met Tenzing Travel. De Nederlandse reisbranche heeft Tenzing Travel meerdere jaren uitgeroepen tot 'Beste specialistische reisorganisatie'.


Met Tenzing Travel kun je verschillende rondreizen naar Thailand boeken, zoals bijvoorbeeld een groepsreis of individuele rondreis. Hierbij kun je kiezen voor een Nederlanstalige reisleider of juist een internationaal gezelschap. Reis je met Tenzing Travel dan ben je zeker van een comfortabele rondreis met een goede prijs - en kwaliteitsverhouding!

Rondreis aanbiedingen Tenzing Travel

Bekijk alle rondreizen van Tenzing Travel >

15-daagse individuele rondreis excl. vliegticket

Tijdens deze reis verken je het noordoosten en -westen van Thailand. Een reis voor mensen die van de gebaande paden willen afwijken en die graag de authentiekere delen van Thailand willen ervaren, waar de indrukwekkende tempels en ruïnes getuigen van een lange, inspirerende geschiedenis.

Vanaf  2158
11-daagse individuele rondreis excl. vliegticket

Met deze luxueuze droomreis reis je vanuit Bangkok naar het noorden van Thailand. Je overnacht in eerste klasse en luxe accommodaties en reist in een zeer comfortabele auto of minibus. Een reis vol cultuur en natuur langs historische hoofdsteden en prachtige tempelcomplexen.

Vanaf  2660
15-daagse individuele rondreis excl. vliegticket

Deze reis biedt je de mogelijkheid om de cultuur, natuur en geschiedenis van Thailand met een zonovergoten strandvakantie te combineren. De reis laat je alle hoogtepunten zien van ‘Het land van de Glimlach’. Je ziet prachtige boeddhistische tempels en steden als Ayuttaya, Chiang Mai en natuurlijk Bangkok.

Vanaf  2085

Bekijk alle rondreizen van Tenzing Travel >

1 beoordeling van ‘Tenzing Travel’

  1. schreef:

    Alles was heel goed geregeld met Kuoni, steeds stipt op tijd en boven al onze verwachtingen. Kuoni is misschien niet de goedkoopste reisorganisatie, maar de hoge kwaliteit van de accommodaties en het prachtige maatwerk voor onze reis naar Thailand was alles dubbel en dwars waard!

Wat vind jij van ‘Tenzing Travel’?