Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Zoekcriteria

Verfijn zoekresultaat

Reissoort


Bestemming


Thailand reizen met Baobab Reizen

Met Baobab Reizen maak je een bijzondere rondreis door Thailand, buiten de gebaande paden. Hieronder vind je een compleet overzicht van alle aanbiedingen van reisorganisatie Baobab Reizen naar Thailand. Meer over Baobab Reizen >

4 reizen Thailand met Baobab Reizen

Sorteer op:

Populariteit Reisorganisatie Aantal dagen Prijs
1
Vanaf  
incl. vliegticket
26-daagse groepsrondreis

Indochina en de Mekong-rivier: die namen roepen een wereld op van romantiek, historie en avontuur. Op deze rondreis door Laos, Cambodja, Vietnam en Thailand drijf je met de stroom van de Mekong mee naar gouden paleizen, naar boeddha’s en monniken in het oranje.

Baobab Reizen 26 2314
2
Vanaf  
incl. vliegticket
21-daagse groepsrondreis

Wil je een schitterend stukje van de wereld zien, waar nog niet iedereen komt? Maak dan deze rondreis door Thailand, Laos en Cambodja. Je trekt de jungle van Laos in, gaat naar eilanden in de Mekong én ontdekt, op de fiets, de onbekende tempels van Sambor Prei Kuk. Maar je komt ook in Frans koloniale steden in Cambodja, de beroemde tempels van Angkor en wereldstad Bangkok.

Baobab Reizen 21 1999
3
Vanaf  
incl. vliegticket
21-daagse groepsrondreis

Ga met Baobab van de gebaande paden in Thailand, Laos en Vietnam. Dankzij een nieuw geopende grensovergang tussen Thailand en Laos reis je over moeilijk begaanbare wegen en ontdek je onbekende gebieden. Hier kom je nog weinig toeristen tegen.

Baobab Reizen 21 2199
2
Vanaf  
incl. vliegticket
21-daagse familiereis

Wil je je kids kennis laten maken met Azië? Dan is Thailand een topbestemming! Niet té ver vliegen, jungle en exotische tempels, prachtige stranden en de vriendelijkste mensen van de wereld. Wandel naar bergstammen en laat je kids olifanten voeren en rijden op hun rug!

Baobab Reizen 21 2159