Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Baobab Reizen

  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Met Baobab Reizen maak je een bijzondere rondreis door Thailand, buiten de gebaande paden. Zo kom je, naast de bekende hoogtepunten, op unieke plekken waar de natuur nog aan zichzelf is overgelaten en kom je in contact met de lokale bevolking.

'Faire' reizen

Bij Baobab betaal je nooit te veel en weet je zeker dat de lokale bevolking 'faire' inkomsten krijgt. Jij krijgt een faire prijs en de lokale bevolking ook! Bovendien draag je via Baobab bij aan lokale projecten die heel direct baat hebben bij je hulp. Én bij Baobab kun je 100% CO2 neutraal op reis om de milieueffecten te compenseren.

Bij Baobab boek je een faire, veilige én goedkope groepsrondreis of familiereis onder begeleiding van een reisleider die Thailand echt goed kent!

Rondreis aanbiedingen Baobab Reizen

Bekijk alle rondreizen van Baobab Reizen >

26-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Indochina en de Mekong-rivier: die namen roepen een wereld op van romantiek, historie en avontuur. Op deze rondreis door Laos, Cambodja, Vietnam en Thailand drijf je met de stroom van de Mekong mee naar gouden paleizen, naar boeddha’s en monniken in het oranje.

Vanaf  2314
21-daagse familiereis incl. vliegticket

Wil je je kids kennis laten maken met Azië? Dan is Thailand een topbestemming! Niet té ver vliegen, jungle en exotische tempels, prachtige stranden en de vriendelijkste mensen van de wereld. Wandel naar bergstammen en laat je kids olifanten voeren en rijden op hun rug!

Vanaf  2159
21-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Wil je een schitterend stukje van de wereld zien, waar nog niet iedereen komt? Maak dan deze rondreis door Thailand, Laos en Cambodja. Je trekt de jungle van Laos in, gaat naar eilanden in de Mekong én ontdekt, op de fiets, de onbekende tempels van Sambor Prei Kuk.

Vanaf  1999

Bekijk alle rondreizen van Baobab Reizen >

1 beoordeling van ‘Baobab Reizen’

  1. schreef:

    Geweldige indrukken op gedaan in Thailand dankzij de avontuurlijke rondreis van Baobab! Leuke reisleidster en prima accommodaties.

Wat vind jij van ‘Baobab Reizen’?