Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Verfijn zoekresultaat

Reissoort


Thailand reizen met Fox Vakanties

FOX vakanties is dé internetreisorganisatie naar Thailand. FOX heeft een zeer uitgebreid aanbod van groepsrondreizen naar Thailand, maar ook voor een individuele rondreis, strandvakantie of een familiereis kun je terecht bij FOX. Hieronder vind je een compleet overzicht van alle aanbiedingen van reisorganisatie Fox Vakanties naar Thailand. Meer over Fox Vakanties >

7 reizen Thailand van €2000 tot €3000 met Fox Vakanties

Sorteer op:

Populariteit Reisorganisatie Aantal dagen Prijs
3
Vanaf  
incl. vliegticket
22-daagse groepsrondreis

Ontdek tijdens deze rondreis de mooiste tropische eilanden van de Andaman Zee, Penang, Langkawi, Phi Phi eilanden en Phuket! Je ziet het beste van drie werelden: het bruisende stadsleven van Singapore, het fascinerende Maleisië met haar prachtige natuur en het tropische zuiden van Thailand.

Fox Vakanties 22 2129
9
Vanaf  
incl. vliegticket
22-daagse groepsrondreis

Ontdek de schoonheid van Thailand, Laos en Cambodja tijdens deze zeer complete rondreis. Je bezoekt prachtige steden die een koloniale sfeer uitademen en wordt overweldigd door de serene rust in de tempels, met als hoogtepunt Angkor Wat in Cambodja. Je eindigt de reis aan het strand van de koninklijke badplaats Hua Hin.

Fox Vakanties 22 2449
13
Vanaf  
incl. vliegticket
18-daagse groepsrondreis

Tijdens deze rondreis ontdek je alle hoogtepunten van Myanmar, een land dat je hart sneller zal doen kloppen. Wat een mystiek, wat een magie en wat een schoonheid! De vriendelijke bevolking, de serene sfeer bij de prachtigste tempels en de rijke cultuur. Aan het verblijf je nog in Bangkok en het tropische eiland Koh Samet.

Fox Vakanties 18 2449
14
Vanaf  
incl. vliegticket
22-daagse groepsrondreis

Tijdens deze bijzondere reis zie je het beste van drie landen! Geniet van indrukwekkende pagodes en kilometerslange zandstranden in Vietnam, de wereldberoemde tempels van Angkor Wat in Cambodja en bezoek één van de meest fascinerende Aziatische steden: Bangkok.

Fox Vakanties 22 2099
10
Vanaf  
incl. vliegticket
14-daagse individuele rondreis

Een indrukwekkende rondreis door twee landen met een eeuwenoude cultuur. Thailand wordt niet voor niets het land van de glimlach genoemd en is wereldberoemd om de vriendelijke bevolking en uitstekende keuken. Laos is veel minder bekend, maar minstens net zo adembenemend.

Fox Vakanties 14 2176
11
Vanaf  
incl. vliegticket
18-daagse individuele rondreis

Ontdek de vele gezichten van Thailand, Laos en Cambodja. Alle hoogtepunten van Laos en Cambodja komen aan bod. Geniet van een tweedaagse boottocht over de Mekong rivier en bezoek de wereldberoemd Angkor Wat.

Fox Vakanties 18 3105
6
Vanaf  
incl. vliegticket
22-daagse familiereis

Tijdens deze uitgebreide rondreis, heb je alle tijd om een goed beeld te krijgen van de vele kanten Thailand. Het bijzondere aan deze reis is dat je naast de bekende hoogtepunten, ook de minder bezochte plekken van Thailand ziet. Zo bezoek je de hoofdstad Bangkok en maak je een unieke rit met een lokale trein.

Fox Vakanties 22 2349