Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Zoekcriteria

Verfijn zoekresultaat

Bestemming


Thailand reizen met Koning Aap

Met Koning Aap een reis naar Thailand boeken? Hieronder vind je alle aanbiedingen van reisorganisatie Koning Aap voor reizen naar Thailand. Als je met Koning Aap naar Thailand gaat, ga je ├ęcht op reis. Meer over Koning Aap >

3 reizen Thailand met Koning Aap

Sorteer op:

Populariteit Reisorganisatie Aantal dagen Prijs
1
Vanaf  
incl. vliegticket
22-daagse groepsrondreis

Deze afwisselende reis laat je de fascinerende verscheidenheid van Thailand zien. Van de kosmopolitische metropool Bangkok, via dichte jungle en kleine bergdorpen in het noorden, tot de witte palmstranden in het zuiden.

Koning Aap 22 1795
2
Vanaf  
incl. vliegticket
15-daagse groepsrondreis

Een prima combinatie van de culturele hoogtepunten van Thailand met een zalig verblijf op een tropisch eiland. Per boot, fiets of tuk-tuk kun je kennismaken met het bruisende Bangkok. Ook bezoek je het monumentale Ayutthaya, de kleurrijke bergstammen en kun je lekker luieren op het exotische eiland Koh Samed.

Koning Aap 15 1595
3
Vanaf  
incl. vliegticket
15-daagse groepsrondreis

Het tropische berglandschap van Noord Thailand bestaat uit ondoordringbare jungle afgewisseld met vruchtbare akkers en rijstterrassen. Ook voor motorrijders is dit gebied de ‘gouden driehoek’. Het is puur genieten van de goede asfalt wegen met zalige bochten die zich door de bergen slingeren en van spannende off road paden.

Koning Aap 15 2795