Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Koning Aap

  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Koning Aap biedt prachtige reizen naar Thailand aan en werkt met enthousiaste deskundige reisbegeleiders. Als je met Koning Aap naar Thailand gaat, ga je écht op reis en ga je op zoek naar beleving en authenticiteit.


Alle rondreizen van Koning Aap bevatten stuk voor stuk bijzondere ingrediënten zodat je je reis optimaal kunt beleven en unieke ervaringen op kunt doen. De reizigers van Koning Aap zijn flexibele, ge├»nteresseerde mensen die uit elke situatie het positieve kunnen halen!

Reisaanbiedingen Koning Aap

Bekijk alle rondreizen van Koning Aap >

22-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Deze afwisselende reis laat je de fascinerende verscheidenheid van Thailand zien. Van de kosmopolitische metropool Bangkok, via dichte jungle en kleine bergdorpen in het noorden, tot de witte palmstranden in het zuiden.

Vanaf  1795
15-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Een prima combinatie van de culturele hoogtepunten van Thailand met een zalig verblijf op een tropisch eiland. Per boot, fiets of tuk-tuk kun je kennismaken met het bruisende Bangkok. Ook bezoek je het monumentale Ayutthaya, de kleurrijke bergstammen en kun je lekker luieren op het exotische eiland Koh Samed.

Vanaf  1595
15-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Het tropische berglandschap van Noord Thailand bestaat uit ondoordringbare jungle afgewisseld met vruchtbare akkers en rijstterrassen. Ook voor motorrijders is dit gebied de ‘gouden driehoek’. Het is puur genieten van de goede asfalt wegen met zalige bochten die zich door de bergen slingeren en van spannende off road paden.

Vanaf  2795

Bekijk alle rondreizen van Koning Aap >

1 beoordeling van ‘Koning Aap’

  1. schreef:

    Wat is Thailand een schitterend land! Erg genoten van de rondreis met Koning Aap. Veel van het land gezien, maar ook lekker uitgerust.

Wat vind jij van ‘Koning Aap’?