Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Zoekcriteria

Verfijn zoekresultaat

Reissoort


Prijs


Aantal dagen


Bestemming


Thailand reizen met Sawadee

Met Sawadee ervaar je het echte Thailand en bezoek je niet alleen de hoogtepunten, maar ook de minder ontdekte gebieden. Hieronder vind je een compleet overzicht van alle aanbiedingen van reisorganisatie Sawadee naar Thailand. Meer over Sawadee >

3 reizen Thailand met Sawadee

Sorteer op:

Populariteit Reisorganisatie Aantal dagen Prijs
1
Vanaf  
incl. vliegticket
21-daagse groepsrondreis

Een afwisselende reis door Cambodja en Thailand. We beginnen met een bijzondere fietstocht door nationale parken en het rustige platteland van Oost Thailand. Cambodja krabbelt op na jaren van oorlog en isolement en toont haar vele gezichten: mysterieuze tempelsteden, traditionele dorpjes, koningspaleizen, jungle en verlaten stranden.

Sawadee 21 1950
2
Vanaf  
incl. vliegticket
26-daagse groepsrondreis

Ontdek het bijzonder veelzijdige en gastvrije land van de Thai. Reizen door Thailand betekent reizen door een land met een vriendelijke en ongedwongen bevolking, rijkversierde tempels, interessante bergvolken, de overheerlijke Thaise keuken, tropische jungle en exotische stranden.

Sawadee 26 1998
3
Vanaf  
incl. vliegticket
21-daagse familiereis

Thailand is een heerlijk land voor een avontuurlijke rondreis voor families. Ontmoet de vriendelijke Thai tijdens een tocht door de jungle van Noord Thailand. In het Zuiden van Thailand ga je naar een spectaculair nationaal park waar je kunt wandelen en zwemmen.

Sawadee 21 2250