Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Sawadee

  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Reizen met Sawadee is al 28 jaar puur avontuur! Met Sawadee ervaar je het echte Thailand en bezoek je niet alleen de hoogtepunten, maar ook de minder ontdekte gebieden. Je reist in een kleine groep van maximaal 18 personen, zodat je goed contact kunt leggen met de lokale bevolking en nog meer persoonlijke aandacht krijgt.


Sawadee biedt het gemak van een rondreis met veel mogelijkheden om er zelf op uit te gaan. Er wordt op een verantwoorde manier omgegaan met natuur en lokale bevolking en Sawadee compenseert de uitstoot van de eigen vluchten van haar reisbegeleiders. Beleef en geniet van een pure rondreis met Sawadee!

Rondreis aanbiedingen Sawadee

21-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Een afwisselende reis door Cambodja en Thailand. We beginnen met een bijzondere fietstocht door nationale parken en het rustige platteland van Oost Thailand. Cambodja krabbelt op na jaren van oorlog en isolement en toont haar vele gezichten: mysterieuze tempelsteden, traditionele dorpjes, koningspaleizen, jungle en verlaten stranden.

Vanaf  1950
26-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Ontdek het bijzonder veelzijdige en gastvrije land van de Thai. Reizen door Thailand betekent reizen door een land met een vriendelijke en ongedwongen bevolking, rijkversierde tempels, interessante bergvolken, de overheerlijke Thaise keuken, tropische jungle en exotische stranden.

Vanaf  1998
21-daagse familiereis incl. vliegticket

Thailand is een heerlijk land voor een avontuurlijke rondreis voor families. Ontmoet de vriendelijke Thai tijdens een tocht door de jungle van Noord Thailand. In het Zuiden van Thailand ga je naar een spectaculair nationaal park waar je kunt wandelen en zwemmen.

Vanaf  2250

1 beoordeling van ‘Sawadee’

  1. schreef:

    De groepsreis van Sawadee overtrof al onze verwachtingen. Het programma was veelzijdig, met voldoende individuele vrijheid en de lokale gids was zeer vriendelijk, hij wist een hoop over Thailand te vertellen!

Wat vind jij van ‘Sawadee’?