Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Shoestring

  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Al bijna 15 jaar biedt Shoestring kwalitatief uitstekende reizen naar Thailand tegen zeer concurrerende prijzen. Shoestring is een jonge, dynamische reisorganisatie boordevol kennis over het 'Land van de Glimlach'. Je reist met Shoestring in kleine groepen met zo veel mogelijk individuele vrijheid. Je hebt zo voldoende tijd om in je eigen ritme te genieten van al het leuks dat Thailand te bieden heeft.


Shoestring is dé organisatie voor actieve, avontuurlijk ingestelde reizigers die intens willen genieten van het schitterende Thailand. Naast stellen en vrienden gaan er bij iedere reis wel een paar individuele reizigers mee, zodat je altijd in een leuk gezelschap zit met één gezamenlijke passie: reizen! Op de website van Shoestring vind je regelmatig acties en last-minute deals en kun je de reizen direct boeken.

Reisaanbiedingen Shoestring

Bekijk alle rondreizen van Shoestring >

15-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Een prima combinatie van de culturele hoogtepunten van Thailand met een heerlijk afsluitend verblijf op een tropisch eiland. Per boot, fiets of tuk-tuk maak je kennis met de bruisende hoofdstad Bangkok.

Vanaf  1299
22-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Deze reis combineert een tropisch groen landschap met gouden boeddhistische monumenten. Je bezoekt diverse kleurrijke bergstammen, verkent de miljoenenstad Bangkok en kunt ontspannen op twee tropische eilanden in de azuurblauwe zee.

Vanaf  1499
15-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Graag Thailand bezoeken, maar liever geen strand? Deze reis combineert een tropisch groen landschap met gouden boeddhistische monumenten. Je bezoekt de bruisende miljoenenstad Bangkok en het gebied van de River Kwai.

Vanaf  1199

Bekijk alle rondreizen van Shoestring >

1 beoordeling van ‘Shoestring’

  1. schreef:

    We hadden een hele leuke groep en hebben in twee weken tijd ontzettend veel van Thailand gezien. De lokale reisleider was erg enthousiast en wist veel over het land te vertellen. De accommodaties en het vervoer waren ook prima.

Wat vind jij van ‘Shoestring’?