Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Thailand reizen met Fox Vakanties

FOX vakanties is dé internetreisorganisatie naar Thailand. FOX heeft een zeer uitgebreid aanbod van groepsrondreizen naar Thailand, maar ook voor een individuele rondreis, strandvakantie of een familiereis kun je terecht bij FOX. Hieronder vind je een compleet overzicht van alle aanbiedingen van reisorganisatie Fox Vakanties naar Thailand. Meer over Fox Vakanties >

13 reizen Thailand van €1500 tot €2000 met Fox Vakanties

Sorteer op:

Populariteit Reisorganisatie Aantal dagen Prijs
6
Vanaf  
incl. vliegticket
18-daagse groepsrondreis

Tijdens deze rondreis ontdek je wat Thailand u allemaal te bieden heeft. Natuurlijk bezoek je Bangkok, de stad waar oost en west elkaar ontmoeten, maar ook zie je de prachtige natuur bij de River Kwai en de noordelijke stad Chiang Mai. Ook maak je een olifantentocht door de jungle bij Sangklaburi!

Fox Vakanties 18 1649
10
Vanaf  
incl. vliegticket
15-daagse groepsrondreis

Reis naar het oosten van Thailand en ontdek het échte Thailand! In de Isaan, leeft de bevolking op het platteland, zoals het grootste deel van de Thai. Je vindt er een schat aan cultuur, eeuwenoude ambachten zoals zilversmeden, pottenbakkers, zijdewevers en indrukwekkende natuur.

Fox Vakanties 15 1599
11
Vanaf  
incl. vliegticket
15-daagse groepsrondreis

Tijdens deze reis maak je in twee weken kennis met Thailand en het onbekendere buurland Laos. Je bezoekt in Thailand enkele highlights in Bangkok, om vervolgens in het heuvelachtige noorden te verblijven in een heerlijk resort dat midden tussen de rijstvelden ligt. Vervolgens ga je per boot over de Mekong rivier Laos ontdekken.

Fox Vakanties 15 1799
12
Vanaf  
incl. vliegticket
15-daagse groepsrondreis

Een zeer complete rondreis langs de meest indrukwekkende hoogtepunten van Thailand! Ontdek de veelzijdigheid van het Land van de Glimlach, zoals Thailand ook wel genoemd wordt. Heel veel excursies zijn inbegrepen en je verblijft in vier- en vijfsterrenresorts.

Fox Vakanties 15 1669
4
Vanaf  
incl. vliegticket
16-daagse individuele rondreis

Een zeer uitgebreide rondreis die ook boekbaar is in deze luxure uitvoering in uitstekende vier- en vijfsterrenhotels! Je bezoekt verschillende hoogtepunten in het noorden met eigen airco minibusje en chauffeur. Na de rondreis kun je heerlijk bijkomen aan het zwembad van een strandhotel naar keuze.

Fox Vakanties 16 2006
5
Vanaf  
incl. vliegticket
16-daagse individuele rondreis

Deze individuele rondreis is een uitgebreide kennismaking met het Thailand. Je privé-chauffeur brengt je naar de meest bekende bezienswaardigheden en zelf hoef je nergens aan te denken. Geniet van alles dat Thailand je te bieden heeft en in het strandhotel van jouw keuze kun je heerlijk nagenieten en ontspannen.

Fox Vakanties 16 1806
7
Vanaf  
incl. vliegticket
12-daagse individuele rondreis

Reis naar de meest interessante bezienswaardigheden van Thailand. Zo zie je het Koninklijk Paleis, Ayutthaya, de River Kwai, een olifantenopleidingskamp bij Chiang Mai en maak je een boottocht op de Mekong Rivier met een bezoek aan de Gouden Driehoek.

Fox Vakanties 12 1577
8
Vanaf  
incl. vliegticket
10-daagse individuele rondreis

Een unieke reis, inclusief verblijf in luxe safaritenten in de jungle! Je begint met 2 dagen Bangkok ontdekken, waarna je naar het sprookjesachtige Krabi vliegt. Na de nodige ontspanning rijdt je diep de jungle van Khao Sok in.

Fox Vakanties 10 1630
9
Vanaf  
incl. vliegticket
14-daagse individuele rondreis

Een fantastische rondreis door het adembenemende Thailand! Tijdens deze rondreis zie je de belangrijkste hoogtepunten van Thailand en verblijft in boutique hotels met karakter.

Fox Vakanties 14 1458
12
Vanaf  
incl. vliegticket
17-daagse individuele rondreis

Tijdens deze gevarieerde rondreis ziet u op een comfortabele manier de hoogtepunten van zowel Noord- als Zuid-Thailand. Geen lange dagen in de auto en véél vrije tijd.

Fox Vakanties 17 1826
2
Vanaf  
incl. vliegticket
15-daagse familiereis

Bezoek de hoogtepunten van Thailand op een bijzondere manier. Je slaapt aan de oever van de River Kwai in luxe tenten en verblijft in Noord-Thailand in een comfortabele traditionele lodge in een bergstammen dorpje. Uitrusten kunt je op het tropische eilandje Koh Samed.

Fox Vakanties 15 2149
8
Vanaf  
incl. vliegticket
12-daagse familiereis

Een zeer afwisselende rondreis die je naar de mooiste gebieden rond de Andaman Zee brengt. De reis begint in alle rust in Khao Lak, een onbekend stukje Zuid-Thailand en gaat verder naar de jungle bij Khao Sok. Vervolgens naar Krabi en de paradijselijke Phi Phi eilanden, zonder twijfel de mooiste eilanden van de Andaman Zee!

Fox Vakanties 12 1537
35
Vanaf  
incl. vliegticket
9-daagse strandvakantie

Heerlijke strandvakantie op het eiland Koh Samui. FOX Vakanties selecteerde één van de mooiste accommodaties van Koh Samui, het prachtige Sala Samui Resort & Spa. De luxueuze villa’s waarin je verblijft zijn stuk voor stuk verborgen juweeltjes, en zijn voorzien van een privézwembad.

Fox Vakanties 9 1591