Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Er zijn geen verdere mogelijkheden om je selectie te verfijnen.


Groepsrondreizen Thailand

Een groepsrondreis naar Thailand boeken? Hieronder vind je alle aanbiedingen van alle reisorganisaties voor groepsrondreizen naar Thailand in één overzicht. Zo kun je makkelijk alle prijzen en aanbiedingen met elkaar vergelijken om een goedkope groepsrondreis te boeken!

3 Groepsrondreizen Thailand van 15 tot 21 dagen voor €2000 tot €3000

Sorteer op:

Populariteit Reisorganisatie Aantal dagen Prijs
13
Vanaf  
incl. vliegticket
18-daagse groepsrondreis

Tijdens deze rondreis ontdek je alle hoogtepunten van Myanmar, een land dat je hart sneller zal doen kloppen. Wat een mystiek, wat een magie en wat een schoonheid! De vriendelijke bevolking, de serene sfeer bij de prachtigste tempels en de rijke cultuur. Aan het verblijf je nog in Bangkok en het tropische eiland Koh Samet.

Fox Vakanties 18 2449
5
Vanaf  
incl. vliegticket
18-daagse groepsrondreis

Een unieke rondreis naar Thailand, Laos en Cambodja, waarbij je de massa achter je laat en je geniet van het pure Azië. Na enkele dagen in Bangkok vlieg je naar het noorden van Thailand om vervolgens af te reizen naar Laos via de Mekong rivier. Via Vientiane vervolg je de rondreis naar Phnom Penh in Cambodja.

NRV Holiday 18 2159
3
Vanaf  
incl. vliegticket
15-daagse groepsrondreis

Het tropische berglandschap van Noord Thailand bestaat uit ondoordringbare jungle afgewisseld met vruchtbare akkers en rijstterrassen. Ook voor motorrijders is dit gebied de ‘gouden driehoek’. Het is puur genieten van de goede asfalt wegen met zalige bochten die zich door de bergen slingeren en van spannende off road paden.

Koning Aap 15 2795