Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Bangkok populaire bestemming tijdens kerst

Bangkok populaire bestemming tijdens kerst
Bangkok is dit jaar een erg populaire bestemming voor Nederlanders tijdens de kerst. In de top 5 van populaire vliegbestemmingen staat Bangkok op de eerste plaats, gevolgd door New York, Sydney, Johannesburg en Dubai. Reizigers ontvluchten de strenge winter en de donkere dagen om deze in te wisselen voor een zonovergoten verblijf aan een tropisch strand.

Toch ontbreekt ook de kerstsfeer niet in Thailand. In Bangkok en vele andere bestemmingen staan vele grote kerstbomen en is overal kerstverlichting aangebracht. Ook de kerstliedjes ontbreken niet, in de vele winkelcentra zijn alle bekende kerst-hits te horen. Bijna net als thuis, alleen dan 30 graden warmer!


Reageren