Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


’s Werelds beste gitaristen in Bangkok

’s Werelds beste gitaristen in Bangkok

Als je van rock muziek houdt, dan zit je in Bangkok goed de komende twee maanden. In februari en maart zullen namelijk enkele grote namen het podium betreden in de hoofdstad van Thailand. Hier een overzicht van enkele hoogtepunten.

15 februari – Deftones

De Californische hardrockband Deftones is zal Bangkok in februari aandoen als onderdeel van hun 2011 tour ter ondersteuning van hun laatste album, ‘Diamond Eyes’, die in 2010 uitgeroepen werd tot iTunes’ Rock Record van het Jaar.
Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 1.200-1.500 baht per stuk. Het concert begint om 8 uur in de Thunder Dome in Muang Thong Thani.

16 februari – Eric Clapton

16 februari treedt Eric Clapton op in BangkokDe dag na Deftones, staat gitaarlegende Eric Clapton op het podium voor zijn derde bezoek aan Bangkok, sinds de concerten in 1979 en 2007. In zijn meer dan 50-jaar durende carrière heeft Clapton 18 Grammy’s gewonnen is de eerste musicus die drie keer in de Rock and Roll Hall of Fame is opgenomen.
Tickets vanaf 1.000 tot 6.500 baht. Aanvang om 20:30 uur in Impact Arena, Muang Thong Thani.

20 februari – The Eagels

Als je af gaat op het aantal Thaise pubs met muzikanten die ‘Hotel California’ op nachtelijke basis uitvoeren, dan moet het aanstaande Eagles concert in Bangkok wel erg geliefd zijn. Don Henley en de rest van de originele band zullen 20 februari in de Impact Arena in Bangkok optreden om 8 uur.
Tickets van 2.000-7.500 baht per stuk.

21 februari – New Found Glory

Pop punk band New Found Glory kreeg een enorm veel fans in Noord-Amerika tijdens de EMO / pop-punk explosie van de vroege jaren 2000, maar in Thailand hebben niet veel mensen van hen gehoord. Misschien is dat de reden waarom ze spelen in de intieme beslotenheid van het Bangkok Thailand Cultural Center. Eén ding staat vast, het zal vast en zeker een high-energy show worden.
Tickets kosten 1.200-2.000 baht per persoon.

1 maart – Santana

1 maart speelt Santana in BangkokNog één van ‘s werelds grootste gitaristen aller tijden en 10-maal Grammy-winnaar, Carlos Santana, zal in Bangkok optreden op 1 maart als onderdeel van zijn ‘Guitar Heaven 2011’ tour ter ondersteuning van zijn nieuwe album. De Latijnse rock legende treedt al 40 jaar op, dus verwacht een breed scala aan hits uit het verleden van zijn vele succesvolle albums.
Tickets kosten 1.000-4.500 baht. Het concert begint om 20:30 uur in de Impact Arena Muang Thong Thani.

10 maart – Slash

Ook Slash zal voor een optreden Bangkok aandoen en wel op 10 maart! De tickets zijn nog niet in de verkoop gegaan voor dit concert, dus fans van de voormalige Guns ‘n’ Roses gitarist doen er verstandig aan om Thaiticketmajor.com in de gaten te houden voor meer details. Behalve Slash zullen er diverse andere muzikanten van wereldklasse het podium betreden, waaronder Myles Kennedy van Alter Bridge op zang/gitaar en Bobby Schneck van Weezer en Green Day op drums.
Tickets: 1.500 baht per persoon.
Tags:

Reageren