Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Rellen na afgelast concert Deftones

Rellen na afgelast concert Deftones
De Amerikaanse rockband The Deftones veroorzaakte een kleine rel bij Bangkok’s Thunder Dome op dinsdagavond na annulering van hun geplande concert, anderhalf uur nadat ze het podium hadden moeten betreden.Volgens concertgangers werd pas rond 21:30 aan de tickethouders verteld dat de band niet in staat was om te op te treden als gevolg van problemen met de geluidsinstallatie op de locatie Nonthaburi.

Hoewel de meeste tickethouders huiswaarts keerden na de vervelende mededeling, waren er een paar honderd die heftig op het nieuws reageerde. Volgens een fan begonnen mensen met boe-geroep en het gooien van flessen water en glazen toen ze hoorden dat de band niet speelde. Daarna liep het verder uit de hand en werd er met stoelen en tafels gegooid en begonnen mensen zelfs spullen in de brand te steken en ramen in te gooien. Kort na tienen arriveerde de politie om de menigte uiteen te drijven.

Sommige fans waren naar verluidt al rond 16:30 aanwezig, en veel reisden vanuit heel Thailand naar Bangkok om de Grammy-winnende Deftones te zien. Het concert personeel vertelde de abonnementhouders dat ze hun tickets terug kunnen keren voor een volledige terugbetaling.

In de vroege woensdagochtend, is er een verklaring gepost op de Facebook pagina van de band: “Door problemen met het lokale energiebedrijf, die de veiligheid van de band en hun fans bedreigde, werden de Deftones gedwongen om hun show te annuleren gisteravond in de Thunderdome in Bangkok, Thailand. Deftones wil zijn excuses aanbieden aan degenen die hiermee zijn lastiggevallen en hoopt in de nabije toekomst naar Thailand terug te keren”.

Tags:

Reageren