Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Hua Hin krijgt twee nieuwe floating markets

Hua Hin krijgt twee nieuwe floating markets
Hua Hin heeft nooit een tekort aan toeristische attracties gehad en binnenkort komen hier maar liefst twee nieuwe floating markets bij. De Hua Hin Sam Phan Nam Floating Market en Hua Hin Floating Market komen vlak bij elkaar te liggen aan de Soi Hua Hin 112, op slechts een klein stukje rijden vanaf het station.

De beide drijvende markten zullen eigendom zijn van verschillende partijen en toeristen een breed scala van voedsel en winkels aanbieden in een sfeer van weleer. Volgens Hua Hin Sam Phan Nam Floating Market general manager Anusara Dankul, is hun 200 miljoen baht kostende project gevestigd in een 100-rai perceel. “Wij zijn experts in het ontwikkelen van drijvende markten en we zijn van plan om landelijk vijf drijvende markten te bouwen” zei ze. De drijvende markt in Hua Hin is het tweede project en is nu voor 90% compleet.

De Hua Hin Floating Market wordt kleiner in omvang en is gelegen op een 40-rai terrein. Het is een initiatief van lokale ondernemers en ademt de sfeer van het oude Hua Hin uit met zijn koloniale gebouwen. Het gebied zal beschikken over meer dan 130 winkels en 30 houten boten voor de verkoop van warme maaltijden, snacks en drankjes. Er zullen ook drie keer per dag lokale optredens plaatsvinden, inclusief een olifanten show van de Hua Hin Safari. De bouw van de Hua Hin Floating Market moet volgende maand afgerond zijn en in augustus open gaan voor publiek.

De Hua Hin Sam Phan Nam Floating Market zal dagelijks open zijn van 10:00 – 22:00 uur.
Meer informatie op www.huahinsamphannamfloatingmarket.com.

De Hua Hin Floating Market zal dagelijks open zijn van 09:00 – 21:00 uur.
Meer informatie op www.huahinfloatingmarket.com.

Tags:

1 reactie op ‘Hua Hin krijgt twee nieuwe floating markets’

  1. w.kummer schreef:

    it,s greate i love it

Reageren