Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Zeer goedkoop twee weken naar Thailand

Zeer goedkoop twee weken naar Thailand
Zo goedkoop was een rondreis naar Thailand nog nooit! De inkopers van Stip Reizen wisten deze week in Thailand beslag te leggen op een aantal ongelooflijk laag geprijsde rondreizen naar het ‘Land van de Eeuwige Glimlach’.

Voor slechts € 798 (inclusief de vliegreis!) reis je twee weken door Thailand en bezoek je onder andere Bangkok, met het prachtige Grand Palace, de River Kwai en de oude hoofdstad Ayutthaya. Aan het einde van de rondreis kun je heerlijk relaxen in een 4-sterren resort in de badplaats Pattaya of Jomtien en rustig bijkomen van alle nieuwe indrukken!

Goedkoop naar de zon

Baal jij ook zo van de slechte zomer die we in Nederland hebben gehad en kun je wel wat zon gebruiken? Dan is deze rondreis echt een buitenkans! Je kunt al vertrekken in oktober of november en ook in december is er beschikbaarheid.


Omdat een andere reisorganisatie recentelijk wegens omstandigheden reizen moest annuleren en al deels voor deze reizen had betaald, heeft Stip Reizen deze extra goedkoop kunnen inkopen! Normaal kost zo’n reis al snel honderden euro’s meer en de beschikbaarheid is slechts beperkt, dus wacht niet te lang met boeken!

Rondreis vanaf € 798,- Bekijk beschikbaarheid >

Wil je meer reisaanbiedingen naar Thailand zien, bekijk dan onze Reizen-pagina.


Reageren