Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


TV-programma ‘Droomreizen in Azië’

TV-programma ‘Droomreizen in Azië’
Droomreizen in Azië‘ is een nieuw reisprogramma dat vanaf 8 januari iedere zondagmiddag op SBS 6 te zien zal zijn. In zes afleveringen zullen de kijkers meegenomen worden naar het Aziatische continent door Azië-specialist 333TRAVEL, waarbij gezocht wordt naar bijzondere locaties in Indonesië, Sri lanka en Thailand.

In het programma zal onder andere aan bod komen hoe de reizen van 333TRAVEL tot stand komen, en wordt het authentieke Azië opgezocht. Ook krijg je bijzondere tips en ervaringen voorgeschoteld. Het programma zal gepresenteerd worden door Patrizia van 333TRAVEL en wordt in samenwerking met MediaMol geproduceerd.

Voor alle Azië-liefhebbers, of voor mensen die inspiratie op willen doen voor een nieuwe rondreis, is dit een leuk programma om naar uit te kijken. Alle uitzendingen van ‘Droomreizen in Azië’ zullen later op het Youtube kanaal van 333TRAVEL terug te zien zijn, mocht je ze op een andere moment willen zien.

Bekijk hier aflevering 1 over Thailand:


Tags:

2 reacties op ‘TV-programma ‘Droomreizen in Azië’’

 1. A. Kennis schreef:

  Hallo,

  Kun u mij vertellen wanneer de upload op YouTube is van de uitzendingen van ‘Droomreizen in Azië’ . Ik wil ze nog graag terugzien.
  Een leuk programma waar we telkens naar uitzien. Ik wilde nog sommige fragmenten terugzien.
  Bedankt.

  Met vriendelijk groet,
  Ad Kennis
  Veghel

 2. Alfons schreef:

  Hallo Ad,

  Het is zeker een leuk programma geworden. De afleveringen zijn nog niet op het YouTube kanaal geplaatst, maar je kunt ze terug vinden via de website van 333TRAVEL. Veel kijkplezier!

Reageren