Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


ArkeFly toch niet naar Thailand

ArkeFly toch niet naar Thailand
ArkeFly zal ondanks eerdere berichten toch niet naar Thailand, de Maledieven en Sri Lanka vliegen deze zomer. Dat heeft een woordvoerster van TUI Nederland vandaag bevestigd. De lowcost-airline was eerder van plan om twee vluchten per week naar Bangkok en Phuket in Thailand uit te voeren, op de woensdag en zaterdag.

De tegenvallende boekingscijfers en het lage consumentenvertrouwen zijn voor TUI Nederland redenen om te besluiten dat het niet het juiste moment is om de nieuwe bestemmingen aan het ArkeFly-aanbod toe te voegen. Van uitstel hoeft echter geen afstel te komen volgens de woordvoerster: “Als de economische omstandigheden het toelaten starten we de nieuwe routes in het volgende winterseizoen alsnog op”. Een besluit hierover wordt in de loop van het zomerseizoen verwacht.

Klanten die al via ArkeFly vliegtickets naar Thailand hebben geboekt, krijgen hun geld terug.

Tags:

1 reactie op ‘ArkeFly toch niet naar Thailand’

  1. Thailandganger schreef:

    Jammer dat arkefly nu ineens niet meer naar Thailand gaat vliegen….!Ik denk dat ze een beetje voorbarig waren….De vluchten waren een maand geleden nog boekbaar…ook naar Koh Samui! Via Phuket zou er een aansluitende vlucht met Bangkokairways zijn….Bij eerdere navraag weet PG hier niets van…beetje slordig! Volgens mij is Bangkok/Phuket een prima nieuwe bestemming voor de nederlandse markt…KLM is regelmatig overboekt, EVA wordt te duur, China airlines te weinig comfort door te oude toestellen…..Mijn advies: boek vroeg! en neem een vlucht met een overstap!! Bijv: AMSTERDAM-DUBAI-BANGKOK met Emirates (je vliegt alle vluchten vanaf juni 2012 met de nieuwste A380) voor rond de 700€….Dubai ligt precies op de helft van de totale vluchttijd…dus lekker even de benen strekken, en na 3 uur overstap alweer door naar Bangkok////

Reageren