Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Geld Terug Garantie bij je rondreis

Geld Terug Garantie bij je rondreis
Heb je je vakantie of rondreis nog niet geboekt voor dit jaar omdat je hoopt dat de prijzen nog omlaag zullen gaan? Houd er dan rekening mee dat de goedkope stoelen in de vliegtuigen vaak niet meer beschikbaar zijn, of het hotel van je keuze is vol geboekt in de periode dat jij op vakantie wilt gaan. Om je tegemoet te komen introduceert 333TRAVEL nu de ‘Geld Terug Garantie‘, zodat je zorgeloos je vakantie nu kunt boeken.

Heb je eenmaal geboekt en zie je later toch je geboekte reis goedkoper op de 333TRAVEL website, dan krijg je met de Geld Terug Garantie het verschil per persoon binnen 7 dagen teruggestord op je rekening! Als je nu boekt heb je een ruime keuze aan vluchten, hotels en rondreizen in de periode waarin jij wilt reizen. Tevens kun je profiteren van de 100% prijsgarantie wanneer je je reissom ineens betaalt. Je reissom is dan 100% gegarandeerd en je zult geen naheffing ontvangen indien de brandstoftoeslagen tussentijds worden verhoogd.

Geld Terug Garantie

Boek je in de maand februari een rondreis of strandvakantie, dan ontvang je automatisch de Geld Terug Garantie van 333TRAVEL. Dit betekent dat wanneer je geboekte reis met exact dezelfde luchtvaartmaatschappij en vertrekdatum op een later tijdstip goedkoper door 333TRAVEL wordt aangeboden, je het verschil in geld krijgt vergoed. Boek je bijvoorbeeld in februari de Rondreis Highlights Thailand met China Airlines voor €1500,- per persoon met vertrek op 20 september, en in april wordt dezelfde reis voor €1400,- aangeboden door 333TRAVEL, dan geldt de ‘Geld Terug Garantie’ en ontvang je €100,- per persoon retour. Na je melding bij 333TRAVEL over het prijsverschil, krijg je binnen 7 dagen het verschil teruggestord. De ‘Geld Terug Garantie’ geldt voor alle online boekingen met vertrekdata binnen de periode van 1 april t/m 31 oktober 2012, tot zes weken voor vertrek.


Reageren