Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Onderwater Bruiloften in Trang

Onderwater Bruiloften in Trang
Willen jij en je geliefde op een speciale manier jullie huwelijk voltrekken? Wellicht is het dan een idee om mee te doen aan de ‘Onderwater Bruiloften‘ in Trang, waarbij jij en je geliefde elkaar in volledige duikuitrusting onder water in de zee elkaar het ja-woord kunnen geven.

Dit jaar worden de ‘Onderwater Bruiloften’ voor de 16e keer in Trang georganiseerd van 10 t/m 12 februari. 34 paren uit de hele wereld zullen elkaar eeuwige trouw beloven in de onderwater wereld. Het eerste onderwater huwelijk vond plaats in 1996 om het toerisme in Trang te stimuleren. Sindsdien is het aantal gestaag gegroeid en werd het zelfs beloond met de ‘Grootste Onderwater Bruiloft Ceremonie’ door Guinness World Records in 2000.

Naast de onderwater huwelijksvoltrekkingen vindt er tevens een drie-daags evenement plaats met traditionele Thaise huwelijksceremonies, een parade en andere festiviteiten. Na afloop worden de pas getrouwde stellen naar hun huwelijkssuites gebracht door lang getrouwde koppels.

Trang is één van de meest zuidelijke provincies in Thailand, gelegen aan de Andamanse Zee. Verschillende luchtvaartmaatschappijen vliegen dagelijks naar Trang vanuit Bangkok, waaronder Thai Airways, Air Asia en Nok Air.

Voor meer informatie en om je in te schrijven kun je kijken op Underwaterwedding.com.


Reageren