Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Bekijk Thailand in Google Street View

Bekijk Thailand in Google Street View
Vanaf vandaag is het mogelijk om Thailand in Google Street View te verkennen. Google Thailand zal dit samen met de Tourism Authority of Thailand (TAT) vrijdag 23 maart 2012 officiel lanceren tijdens een persconferentie in Bangkok onder het motto ‘Miracle Thailand – travel with a new point of view’. Het is een landelijk initiatief met als doelstelling om het toerisme in Thailand te bevorderen door een frisse kijk te geven op het dagelijks leven van dichtbij en nieuwe inzichten van Thailand te laten zien aan de rest van de wereld.

Street View in Google Maps

In Street View in Google Maps kun je plaatsen gaan verkennen door middel van 360-graden beelden op straatniveau. Erg handig als je bijvoorbeeld naar een restaurant wilt gaan en alvast wilt bekijken hoe de locatie eruit ziet. Google heeft auto’s uitgerust met 15 lensen voor 360 graden foto’s door Thailand laten rijden om zo een fascinerende kijk op Thailand te geven. Op dit moment is het grootste gedeelte van Bangkok vastgelegd en daarnaast kun je Chiang Mai, Phuket en de gehele route van Bangkok naar Phuket in Google Street View zien.De TAT hoopt dat de lancering van Street View in Thailand zal bijdragen aan de toename van toerisme in Thailand, nadat het verschillende problemen heeft gekend in de afgelopen jaren. Street View biedt je een fascinerende manier om Thailand te verkennen en helpt je bij het plannen van je vakantie. Maar ook als je weer thuis bent van vakantie is het leuk om nog eens terug te kijken waar je bent geweest.

Heb jij iets leuks gezien in Google Street View Thailand? Deel het dan met ons en laat hieronder een reactie achter!


Reageren