Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


BNN 3 op reis naar Thailand

BNN 3 op reis naar Thailand

Voor het populaire reisprogramma BNN 3 op reis – Summertime ging Dennis Storm naar Thailand, waar hij drie eilanden in de Golf van Thailand bezocht. In de eerste aflevering reist hij naar het populaire eiland Koh Samui, het derde grootste eiland van Thailand. Hier brengt hij onder andere een bezoek aan een oud vissersdorpje en verkent hij het nachtleven in Chaweng.


Met een speedboot vaart hij langs de 42 onbewoonde eilanden van het prachtige en ongerepte Nationaal Zeepark Angthong, wat goed bereikbaar is als dagtrip vanuit Koh Samui. Je kunt hier heerlijk kanoën, snorkelen tussen de kleurrijke koralen of de groene bossen en kalksteengrotten gaan verkennen.


Ook gaat Dennis naar Koh Phangan, een bestemming die vooral bij backpackers zeer geliefd is en beroemd is voor de maandelijkse Full Moon Party’s. De rustige kanten van het eiland komen ook aan bod en er wordt een bezoek gebracht aan een Muay Thai school.


In de laatste aflevering staat het ‘schilpaddeneiland’ Koh Tao centraal en hier is vooral het duiken een zeer populaire activiteit. Koh Tao is het kleinste eiland van de drie en kun je goed verkennen per scooter. Iets ten noordwesten van Koh Tao liggen drie kleine eilanden die samen de naam Koh Nang Yuan dragen en waar je met een zipline over het water kunt vliegen.

Bekijk hieronder aflevering 1 van BNN 3 op reis in Thailand




Naar welke eilanden in Thailand ben jij al geweest?

Tags:

Reageren