Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Goedkope tickets naar Thailand!

Goedkope tickets naar Thailand!

Zo, Vliegtickets.nl heeft nu wel een hele goede deal naar Thailand, die we jullie niet willen onthouden. Vanaf vandaag boek je al een ticket naar Thailand voor slechts €399! Zo’n laag tarief zie je zelden! De vlucht is vanaf Brussel met Jetairfly, de lowcost airline van België, en gaat naar Bangkok of Phuket.

Exclusief ingekocht

Vliegtickets.nl heeft exclusief stoelen ingekocht op deze vluchten en kan daarom de goedkope vliegtickets voor deze zeer scherpe prijs aanbieden. Je vliegt vanaf Brussel rechtstreeks naar Phuket en maakt hier een korte tussenstop als je naar Bangkok vliegt. De vertrekdagen zijn op zaterdag, en op de zondagen vlieg je weer terug. Er is al vertrek mogelijk in november, maar ook tot en met april kun je de goedkope tickets boeken. Je hebt de keuze uit Economy of Premium, waarbij je bij de laatste van nog meer luxe kunt genieten van Jetairfly.


Aangezien er beperkte beschikbaarheid is van deze tickets, doe je er goed aan om niet te lang te wachten met boeken! Op = op!


Reageren