Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Loop voor het goede doel in het Lumpini Park

Loop voor het goede doel in het Lumpini Park

Het Four Seasons Hotel Bangkok organiseert op zaterdag 23 februari voor de zesde keer de ‘Cancer Care Fun Run‘ in het Lumphini Park in Bangkok. In samenwerking met the Thaise Rode Kruis en andere partners wordt er deze dag geld ingezameld voor onderzoeksprojecten die worden uitgevoerd door het Hematologische Kanker Onderzoekscentrum van het Chulalongkorn ziekenhuis.


De start en finish van de run is in het Lumphini Park en het belooft een leuke dag te worden voor de deelnemers. Of je nu een hardloper bent of niet, iedereen is welkom om mee te doen en in zijn eigen tempo te lopen. De afstanden zijn 5km of 10km en de groep met de meeste deelnemers wint de Queen’s Trophy. Ook zijn er activiteiten voor kinderen met prijzen, en zijn er prijzen voor deelnemers die de finish halen. Als je mee wilt doen met deze loop, kun je je vanaf 7:00 uur tot 7:45 uur opgeven bij de start en de officiële start vindt plaats om 8:05 uur.


Deelnemers worden uitgenodigd om een minimale donatie van 350 baht te doen, voor de kosten van een officieel Cancer Care t-shirt, of 500 baht voor een polo. Bij deze bijdrage zit ook een ontbijtdoos inbegrepen en teven maak je kans op prijzen te winnen, zoals bijvoorbeeld een voucher voor een overnachting in een Four Seasons hotel.


De afgelopen 19 jaar heeft het Four Seasons Hotel Bangkok hardloopwedstrijden georganiseerd om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Samen met het Four Seasons Resort Chiang Mai en Four Seasons Resort Koh Samui is er vorig jaar met succes 3,7 miljoen baht aan donaties opgehaald voor het Hematologische Kanker Onderzoekscentrum.

Tags: ,

Reageren