Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Living Arts Festival in Bangkok

Living Arts Festival in Bangkok

Het ‘Living Arts Festival @ Ratchaprasong‘ is het allereerste outdoor street art festival in het hart van Bangkok, dat van 27 februari tot en met 10 maart gratis toegankelijk is voor publiek. Het festival vindt plaats bij Ratchaprasong Square, vlakbij Central World.


Tijdens de tentoonstelling zullen 19 van ‘s werelds beste 3D en 4D artiesten hun levende kunst tonen op een uitgestrekt terrein van 106.000 vierkante meter. 3D street painting is een leuke, interactieve vorm van straat kunst, waarbij gewone trottoirs worden omgetoverd in spannende en adembenemende kunstwerken. Artiesten uit de Verenigde Staten, Mexico, Italië, Oekranïne en Nederland zullen tijdens de tentoonstelling de straten gaan omtoveren in kunstwerken met hun krijt.


Een levend standbeeld is een mimespeler die poseert als een standbeeld of een etalagepop, met realistische standbeeld-achtige make-up. Deze artistieke discipline vereist veel beheersing van zwevende bewegingen. O.a. Charlie Chaplin, Cupodio en een oud Hollands koppel zullen te zien zijn tijdens het festival.


Het ‘Living Arts Festival @ Ratchaprasong’ is een samenwerking van de Ratchaprasong Square Trade Association (RSTA), Tourism Authority of Thailand (TAT), Nannapas Publisher Co, Ltd en Bangkok Mass Transit System PCL. (BTSC) ter promotie van het toerisme naar Thailand.


Meer informatie over het festival is te vinden op: www.thelivingartsfest.com.


Reageren