Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


‘s Werelds grootste drijvende boekenwinkel naar Bangkok

‘s Werelds grootste drijvende boekenwinkel naar Bangkok

Logos Hope, ‘s werelds grootste drijvende boekenwinkel komt vandaag aan in Bangkok en zal vanaf morgen open zijn voor publiek. Het schip herbergt meer dan 5.000 laaggeprijsde boeken en heeft als missie om landen te bezoeken waar boeken moeilijk verkijgbaar zijn.


Aan boord van het schip werken meer dan 400 vrijwilligers uit meer dan 56 verschillende landen. Hoewel hun rollen en achtergronden verschillen, hebben ze één gezamelijk doel, en dat is mensen helpen met sociale dienstprojecten en goede literatuur beschikbaar stellen.


Logos Hope beschikt over een uitgebreide selectie boeken met meer dan 5.000 titels, die voor een betaalbare prijs verkocht worden. De boeken bestrijken een breed scala aan onderwerpen, zoals wetenschap, sport, hobby’s en het gezinsleven. Ook zijn er vele kinderboeken, academische teksten, woordenboeken, atlassen en meer verkrijgbaar op de boekenbeurs.


Het schip is open voor publiek vanaf morgen tot en met 11 maart, bij de Klong Toey Port in Bangkok. De openingstijden zijn van 10:00 tot 21:30 uur op dinsdag t/m zaterdag en van 14:00 tot 21:30 uur op zondag en maandag. De entree bedraagt 20 baht (gratis voor kinderen onder ouderlijk toezicht).


Reageren