Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Review: Let’s Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Review: Let’s Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Kort geleden hebben we overnacht in het Let’s Sea Hua Hin Al Fresco Resort, een stijlvol resort gelegen aan de Golf van Thailand.


Het resort ligt tussen het centrum van Hua Hin en de Takieb berg, zo’n 230 kilometer ten Zuid-Westen van Bangkok. Let’s Sea begon in 2003 als een restaurant, maar biedt tegenwoordig 40 zorgvuldig ontworpen verblijven aan een schitterende 120 meter lange zwemlagune. Het resort ligt aan een rustig strand, waar je ‘s avonds een heerlijk romantische strandwandeling kunt maken.

Bij aankomst werden wij hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje en opfris handdoek. De vriendelijke service en stijlvolle architectuur vallen bij aankomst direct op. Er is duidelijk aandacht besteed aan de details, en ook de 120 meter lange zwemlagune springt onmiddelijk in het oog. De combinatie van design en romantiek maakt Let’s Sea een uitgelezen plek voor stellen die willen genieten van de rust en charme van Hua Hin.

De ruime Moon Deck Duplex Suite

Accommodatie

Let’s Sea Hua Hin Al Fresco Resort ligt pal aan het strand en beschikt over 40 ruime kamers. De 20 ‘Studio Pier Pool Acces’ kamers (48 m2) liggen op de begane grond en bieden direct toegang tot het zwembad. De andere 20 ‘Moon Deck Duplex Suites’ liggen op de eerste verdieping en beschikken over eigen romantisch dakterras met privé douche.

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Iedere kamer heeft zowel binnen als buiten ruimtes en beschikken over unieke een zeer comfortabele Let’s Sea ‘laZzzzz’ bedden (10 twee eenpersoonsbed kamers en 30 king-size bed kamers). Daarnaast beschikken de kamers over individuele airconditioning, mood-verlichting, Hi-speed breedband internet, DVD/ VCD speler met 29” flat screen LCD TV (sateliet), een kluis, haardroger, koffie en thee faciliteiten, een privé bar en koelkast, een grote terrazzo badkamer met een groot bad en douche voor twee personen. De kamers worden tevens twee keer dagelijks schoongemaakt. Uniek is dat je je ontbijt of diner in je eigen kamer kunt krijgen.

Faciliteiten

Het resort heeft zijn eigen Let’s Sea Hua Hin’s Beach Restaurant, waar je van ‘s ochtends 7:00 uur uur tot ‘s avonds 22:30 uur aan kunt schuiven voor uitstekende maaltijden. Zo worden er zowel Thaise als internationale gerechten geserveerd, met uiteraard veel keuze in visgerechten. Ook is er een strandbar met een terras die van 11:00 uur tot 0:00 uur geopend is en een ‘Breeze’ bar die pal aan het zwembad ligt.


Voor wie ultiem wil relaxen is er het Gaia Wellness Spa. Hier kun je een Thaise massage of lichaamsreiniging ondergaan. Het Gaia Spa bevindt zich op het dak boven de lobby, en heeft o.a. aparte stoomkamers voor mannen en vrouwen en hydro massage jets.

Gaia Wellness Spa boven het resort

Een andere leuke faciliteit van Let’s Sea Hua Hin is de Al Fresco Fitness Garden, waar je al spelenderwijs in de open lucht je work out kunt doen. Tevens is er een overdekte gym met voldoende cardio en fitness mogelijkheden.


Andere faciliteiten van het resort zijn o.a. een business meeting room, 24-uurs beveiliging en receptie, autoverhuur, breedband inter in publieke ruimtes, bagage opslag, wasserij, een parkeerplaats en ook kun je diverse tours boeken bij de receptie.


In de directe omgeving van het resort kun je activiteiten doen als wandelen, joggen of paardrijden op het strand, kitesurfen, golf, vissen of een olifant trekking maken. Attracties in de omgeving van Hua Hin zijn o.a. His Majesty the King’s Klai Kang Won, het Marukhathaiyawan Paleis, de Khao Takieb berg, het Sam Roi Yod Nationaal Park, de Pa-La-U waterval, het Kaeng Krachan Nationaal Park en de Cicada avondmarkt.

Conclusie

Het Let’s Sea Hua Hin Al Fresco Resort is een unieke plek waar stellen in stijl kunnen genieten van een rustig en romantisch verblijf aan het strand van Hua Hin. Ook voor honeymooners is dit een uitgelezen plek om samen tijd door te brengen. Kinderen onder de 12 worden niet toegelaten, dus voor families is dit resort minder geschikt. Geniet in Let’s Sea samen met je partner van je eigen unieke kamer aan het zwembad of romantisch dakterras en van een ontspannen verblijf in Hua Hin.

Let’s Sea Hua Hin Al Fresco Resort


1 reactie op ‘Review: Let’s Sea Hua Hin Al Fresco Resort’

  1. Laurens schreef:

    Ok, gewoon uberchill zeg maar.

Reageren